Magyarországon a reformok kritikus tömegére van szükség – kezdte jól ismert szófordulatával a rádiónknak adott interjút Bokros Lajos korábbi pénzügyminiszter. A közgazdász hangsúlyozta: ma az államháztartás hiánya és mérete is óriási, a szerkezete korszerűtlen, ami agyonnyomja a gazdaságot, anélkül, hogy növekedési energiákat szabadítana fel.

Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
@Meggyfavesszo: :) (21.44 és azt követően) a végén már nem tudtalak követni. Késő van, lehet, hogy megyek is aludni, és majd reggel megint nekiállok. Jó éjszakát.
anka
- mert perverz, pláne ahogy somolyog a bajsza alatt más nyomorúságán!
szaboria
@Meggyfavesszo: Csakk egy kérdésm van mi fogja garantálni neked , hogy 40 év ,mulva nyugdijas leszel, és közben megint lesz egy gazdasági világválság és a bankoknál eluszik a pénzed akkor mitfogsz csinálni.Mert csak vegyük azt a fiamnak a 2008 as befizetése a magánnyugdij pénztárba 3/4 eluszott a gazagsági válságra hivatkozva mert a kamatokat csak jó befektetések után kapod meg .2008 végén nagyon sok befektetés minusszal zárt.
kir
@szaboria: Látod emiatt lenne szükség az emberek pénzügyi oktatására, hogy ilyen demagóg dumákkal, amit asszem a Fidesz vágott le, ne lehessen megvezetni őket.

Amik most nagyot buktak, azok a részvénytúlsúlyos (kockázatosabb) alapok voltak, de hosszú távon ezek hozzák a legtöbb pénzt. Sőt, a mostani helyzet nem is annyira katasztrofális, mert 2009-ben behozták a lemaradást a pénztárak. 1 év alatt!
inkvi
Annyi okos bok(o)ros van itt, hogy már nem látom a bokroktól az erdőt!
kamazuka
20 éve bevazették a svéd tipusu adórendszert.a használati útmutatóban benne volt,hogy ez 20 év elmúltával végleg lenullázza az országot.
Most bevezetik a Svéd tipusu nyugdíjrendszert,és 20 év alatt kihal a magyar.
Mond csak Lajos!
A svédek szívesen vennének földet,ingatlant,hazánkban?
Nem kell magyarázkodnod!
Te figyuzz!
A svédeknél nem euró van.
Bakker azokat a modelleket tesztelték már euróra?
Kitalálom,mi leszünk a kísérleti alanyok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.