Símaszkos verőemberek elfoglalták, majd bontani kezdték a Multiprojekt Kft. budaörsi telepét. A bontást a terület és a rajta álló épület tulajdonosa, a Műszer Automatika Kft. (MA Kft.) rendelte el. A szerkesztőségünknek eljuttatott videó tanúsága szerint is igen brutális eljárás jogszerűsége megkérdőjelezhető, ugyanis a két cég közötti vitát az 1998 óta tartó maratoni persorozat máig nem döntötte el. Jelenleg az ügy a Legfelsőbb Bíróság előtt hever. A rendőrség és a helyi önkormányzat érthetetlen asszisztálása mellett.

Forrás: hirszerzo.hu
Feltöltő: IT
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

safi
A cikkből az nem igazán derül ki, hogy kinek lehet igaza, de az, hogy szétverik egymás irodáit, a rendőrség semmit sem tesz, fegyveres verőemberek, területet feladó biztonsági emberek. Az egész egyszerűen döbbenetes. Olyan mintha egy dél-amerikai drogháborúban menne a huzavona.
csutak
Tessék mondani: Mennyit kaptak a rendőrök a vandalizmus megvédéséért?
Bíróság előtt is vállalom véleményem: Ebben a zsaruk vastagon benne vannak!
Ha ez nem így lenne, akkor ezt engedély hiányában megakadályozták volna.
A rendőröknek meg annyit üzennék, hogy ha a trabantost elkapják egy stoptábláért, akkor most is intézkedni kellett volna.
inkvi
@safi: Senkinek nincs igaza, csak a bíróságnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.