Orbán nem akar televíziós miniszterelnök-jelölti vitát, csakúgy, mint Horn Gyula egykoron. "Számol, kalkulál és nem akar kockáztatni" - írja a volt kormányfő.

Forrás: pecsistop.hu
Feltöltő: csutak
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csubaka
@szaboria: "....beteg lett a vagyona mag mejd nem eluszott a betegsége révén é snem is tudták megmenteni."

Na igen itt az alapvető különbség amit minden igyekezet ellenére Te nem fogsz megérteni. Amig élt, a magának és családjának nyilván a XX. századi emberhez méltó életet, gyerekeinek pedig biztos jövőt tudott biztosítani. A betegsége nyilván nem a "lepattanásának a következménye" de biztosra veszem, hogy halála pillanatáig megfelelő kezelésben, orvosi ellátásban volt része. Én Fraciaországban éltem majd egy évig és egy ottani barátom családjával volt napi kapcsolatom. Ő is súlyos beteg volt, Élete során a legmagasabb összegű egészségbiztosítási járulékot fizette, mellette gyönyörű házat épített, gyakorlatilag mindenük meg volt. Amikor diagnosztizálták nála a leukémiát az orvosok azt mondták neki, hogy évenkénti teljes vérátömlesztéssel még KB tíz évig életben tudják tartani. Így történt. Itthon egy sima lágyék sérv műtétre 6 hónapot kellett várnom.
Az unokahúgomék 5 éve élnek Finnországban és napi kapcsolatban vagyunk és meg nem fordul a fejemben, hogy hazaárulónak tekintsem őket!
Aki így gondolkodik az nem teljesen egészséges!
szaboria
@Csubaka: A gyámhatóság az utolsó pillanatban zárolta a a megmaradt kevéske vagyonát . Igen amig tudott fizetni adig uri körülmények között ápolták de amikor a gyámügy belefolyt atólkezdve csak elfekvő korházba volt egy évig.
Tudod saját maga mondta mondta nekem , hogy elárulta a családját és a hazáját.Úgyanis a férjem kirugták a miatta a felsőoktatásból az apja infarktust kapott a gyár udvarán merta sofgornömnek nagyra törö állmai voltak,élt 49 évet.
kacsa0707
" Hazudtunk éjjel, hazudtunk nappal "és továbbra is ............
mandiner
@Csubaka: Én is olvastam...tragédia..mindíg tudtuk hogy az csak a cumi hogy sokat fogyaszt a magyar mikor itt a legalacsonyabbak a bérek vásárlóértéke az unióban....de hogy magyar politikai vezető tudatosan nyírja ki a magyar népet...mert ő jobban jár ha a nagytőkének játssza ki...ez több mint katasztrófa! Ez a 21. századi trianon, azzal a különbséggel, hogy akkor a franciák akarták eltörölni MO-t a térképről, most viszont a magyar szocinak nevezett milliárdos oligarchia döntött a sajátos magyar 21. századi Taigetos mellett((
Csubaka
@szaboria: Értem én Ria, de azt nem, hogy miért a sógornődet és miért nem azt a rendszert hibáztatod amely képes volt ezt megtenni?
Te nagyon durva vádakat fogalmazol meg itt! Gyakorlatilag gondatlanságból elkövetett gyilkossággal vádolod a sógornődet azért,mert az apja infarktust kapott? Ilyen alapon az apja engedélye nélkül a világon semmit nem tehetett annak a veszélye nélkül, hogy ne őt vádolják apja haláláért.
Ez tipikus kárdár korszaki mentalitás. Aki önszántából elhagyta az országot az mind hazáruló?
inkvi
@szaboria: Bocsi! Máshol megkérdeztem, hogy szőke vagy, de látom, hogy vörös! Másképpen fogok viszonyulni Hozzád! Mea culpa!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.