Hazudtak a centrumosok, kettőt is, nem is kicsit, de szerencsére nem kerülhették el a Homár büntető ollóit. A sztori köznapi budapesti (azaz pitiánerségében felháborító). Péter a Csengery utcában parkolt, de nem tudott fizetni, mert a környéken minden parkolóautomata rossz volt, mégis megbüntették. Nem, rosszul hiszik, Péter ennek ellenére nem vitatta a büntetés jogosságát, hanem "jobb a békesség" alapon fizetett. Csakhogy a Centrum ezek után felszólítást küldött neki, amiből kiderült, hogy

Forrás: homar.blog.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
safi
@kevijeni: melyik nem tökösebb, mint a miénk? Egyébként nálunk mindenkit meg lehet venni kilóra. A bírókat is.
szaboria
@Csubaka: 70-80-ig közlekdésben dolgoztam KPM.Akkor találták ki, hogy a benzin árába beépitik az utdijat és a .parkolásdijat. Parkoló órát csak olyan helyre tettek ahol várható volt a napi forgalomhoz az autók cseréje. Aztán kezdték figyelni , hogy külföldön , már pályadijat is szednek meg sok parkoló órát állitóttak nálunk is elkezdtek gondolkozni.Sosm felejtem el Kovács Kázmér akkor az Autóklubnak volt a jogásza az vétozta meg.De hát sajnos a lobbi gyözött .De a benzinpénzbe beépitett dijat most is szépen fizettetik velünk.
Megfontolt
@Csubaka: .....és a szlovák polgárok fizetik továbbra is a parkolási díjat! Pedig alkotmánybírósági határozat engedélyezi a nem fizetést.

De miért?

Mert a szlovák állam- és városvezetők lelkiismeretesebbek az itthoniaknál. A pénzeket nem lenyúlják, hanem a parkolási rendszer fejlesztésére költik. Megjegyzem, elszámolhatóan az 1 EUR cent-től a millió EUR-ig.

Megfontolt
Megjegyzem, szlovákiában az elmúlt években a rokkantnyugdíjasok száma 20.000-ről 80.000-re emelkedett. Szlovákia lakossága kb. 5.000.000.

A szlovák "senki" állampolgárok ezen felháborodva, TÜNTETÉST szerveztek!
És tüntettek..........tüntettek és tüntettek...........

Ha kiderülne szlovákiában, a parkoló pénzeket úgy lenyúlják mint nállunk, akkor emiatt is tüntetés lenne?
Valószínűleg..........

Magyarországon 800-900.000 rokkantnyugdíjas van, de mi van az értelmes magyar "senki"-kel? Hol marad a tüntetés?:)
Hol marad a parkolótársaságok elleni tüntetés?:)

Sehol, mert ebben az országban a legkisebbtől a legnagyobbig lopni akar "szinte" mindenki!

Szemét egy képmutató nemzet a mienk:)
Hogy merészel ezen a parkolós cikken bárki is felháborodni?:)
vukkocska
Nem szeretem a trágár szavakat, de Péter utalási megjgyezésén jót nevettem.
1951
Ilyen disznóságért nem kell feltétlenül a Centrum parkolótársaságot citálni.Szegeden is van ehhez hasonló, annyi különbséggel,hogy a büntetőcédulára / Mikulás-csomag / olyan dátumot írtak, amikor ne mis kellett volna parkolójegyet váltani / szombat-vasárnap /! A megbüntetett személy ennek ellenére be is fizette,hogy ebből a pénzből a szegedi parkoló Kft vezetőjét és az alkalmazottakat küldjék el egy viselkedés szabályai tanfolyamra,mert az nagyon rájuk fér.Igen ez azonban igaz a közlekedési ellenőrökre is,hiszen közülűk nagyon sokan elég primitíven viselkednek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.