Ismét elutasította az ügyészség a Fidesz közérdekű adatokkal való visszaélés miatt, Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök és Veres János volt pénzügyminiszter ellen tett feljelentését - mondta el Balsai István, a Fidesz elnöki stábjának jogi igazgatója a Demokrata című hetilapnak adott, szerdán megjelent interjújában.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria
@marlin: A tv -ben meg azt mondta nincs értelme most már beadni semmit akkor most mi az igazság bedata vagy sem a feljelentést.Most sem az ügysédség nyilatkozott,
Csubaka
Na most akkor végképpen nem értem!Gyurcsány azért támadta az ügyészséget, mert az "FIDESZ párti", erre a fideszpárti ügyészség nem hajlandó vizsgálni a gyurcsányi ügyet.
Ügyes! A FIDESZ melegen tartja a JOBBIK majd elszámoltatja. Szerintem ez a legdurvább dolog ami ebben az ügyben történhet!Morvai már alig várja, hogy a szemkilövető exminiszterelnököt rabosítsák és testüregvizsgálatot végezzenek rajta!
marlin
@Csubaka: Ha nagyon "kilóg a lóláb", akkor a Pol-Pet ügyészsége sem meri (ugye nem csak a nr.1-es jelölt a gyáva) elrendelni a nyilvánvalóan törvénysértő eljárást, csupán azért, mert gigászi jogász(?) Balsai sz@rt szeretne kavargatni!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.