A valóság és a fantázia világának határán mozoghat, de beismerő vallomása alapján valószínűleg nem elmebeteg a huszonkét ember megölését tervező budapesti egyetemista - mondta az MTI által megkérdezett pszichológus.

Forrás: ithink.hu
Feltöltő: iThink
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kakastoll
Pedig jobban járna, ha elmebeteg volna.....
csikknorisz
''Visszavonta vallomását az ámokfutásra készülő őrültVisszavonta vallomását az ámokfutásra készülő, csütörtökön elfogott 22 éves egyetemista - állítja a Blikk.A napilap szombati számában ismerteti, hogy a fiú péntek hajnalban beismerő vallomást tett. S. Ábel ügyvédje, Somfainé Vajda Ágnes viszont közölte a lappal: "tegnap újból kihallgatták a védencemet, visszavonta a vallomását". Az egyetemista a Blikk információi szerint az ELTE jogi karán, a Westend vagy az Alleee bevásárlóközpontban akart mészárolni.''
ütyek
Egy bot ütés a derekára, hogy lerokkanjon. Nem kell a börtönbe tartani drága pénzen.
kramermoni
aki beleolvas a blogjába az egyértelmüen meggyőzödhet róla,hogy igenis beteg a pszichéje, ilyeneket és ilyen verseket csak egy mélydepresszióban/minimum/ szenvedő ember . Gyógykezelést igényel ,mégpedig szigoruan intézeti körülmények között.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.