Nem, szerencsére Brüsszel nem csak ennyiről szól. Egy igazi multikulturális város, ami az utóbbi években egyre sokszínűbbé vált. Köszönhetően a rengeteg betelepülőnek nagyon színessé vált a korábban csak Eu-s intézményeiről híres város.

Feltöltő: noga
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tcat
Biztos klassz volt! Várjuk a folytatást :)

De ha már Atomium. Múltkor feltöltött képek szerzői jogi vonatkozásai után böngészgettem és akkor futottam bele, egy nekem új dologba, konkrétan hogy az Atomium esetében milyen "vicces" szabályozás van. Lévén az épület úgymond "jogvédett" és engedély kell a róla készült fotók publikálásához. Muha...

Kivétel: ahogy olvastam a mostani jogállás alapján privát személyek által készítettett fotók megjelenhet a privát oldalakon, szigorúan nem haszonszerzési célzattal, hovatovább, akkor is csak max. 600 pixel szélesség @ 72dpi. Ráadásul elvileg a kép mellett szerepeltetni kell, hogy: "© www.atomium.be - SABAM 2010 - fotós neve"
www.atomium.be/Search.aspx?search=photo#/AuthorsRights.aspx

MIlyenmár...
noga
@Tcat: nahát erről nem hallottam, de hallatlan:)
noga
@Szonja: szerintem is az, nekük milyen káruk származik belőle, majd biztos mindenki odaírja a weboldal nevét, nem véletlenül az Eu központja Brüsszel:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.