Neszebár a bolgár tengerpart legtöbb látnivalóval rendelkező települése. 1980-as évek óta a világörökség része. Az óvárosba vezető töltés viszonylag új, korábban Neszebár szigeten állt. A ma látható, minden esetben száraz utat csak később alakították ki.

Feltöltő: noga
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
noga
@Tcat: az tényleg nem rossz ár, a tengerpart pedig szép homokos arrafele, a tengervíz pedig 25-26 fokra is felmegy azidőtájt:D
Szonja
25-26 fok! :-))) Tetszik a hely, remélem egyszer ide is eljutok!
noga
@Szonja: érdemes elutazni ide, még mindig olcsóbb, mint Olasz- vagy Spanyolország
mandiner
Csodálatos)))) Főiskolás korunkban minden nyáron ott kempingeztünk 1 hónapot)) Végigjártuk a tengerpartott Burgasztól Várnáig)) Egy hetet Neszebárban is voltunk))
mandiner
Másra nem futotta, de csoda volt)) Venni nem lehetett semmit csíkos pólón, bőr szoknyán meg rózsa likőrön kívül, de minden nap étteremben kajáltunk és az utolsó nap így sem tudtuk elkölteni a pénzünket...nem volt mire)) Mindenért téli szalámival meg csabaival fizettünk)) aranyat ért nekik))
lópicigáspár
Egy kis antireklám a napospartról (Nessebar). Ezt a szösszenetet írtam a Neckermann-nak az all-inclusive nyaralásomról:
Csak címszavakban, mert többet nem érdemel:
1- A recepción csak a német és a bolgár nyelv ismeretes.
2- Belépéskor + 100 EUR széfbérlet és parkoló használat.
3- 16 éves ”gyermekem” pótágya egy katasztrofális, kinyitható, mini fotelágy, aminek a lába az első napon kitört pedig csak leült szegény- folyománya: hárman egy ágyban egy hétig 300eft-ért. Természetesen az ágy összeszerelésének minőségét fényképekkel megörökítettem.
4- A magyar „idegenvezető”- Neckermann- nem beszéli a bolgár nyelvet- gratulálok - egyébként kedves és segítőkész, de sok hasznát nem sikerült venni.
5- A szállodai alkalmazottak az ágy, illetve a szoba cseréjétől mereven elzárkóztak. Az ezen irányú próbálkozás mind a magam, mind a helyi képviselő részéről sem sikerült.
6- A szálloda medencéje pocsolya: klf. azonosítható és azonosíthatatlan tárgyak repültek bele az éjszaka folyamán, ill. a nappali használat során többen a szemünk láttára nyilvános zsebkendőnek használták. A további helyi fürdőzést mellőztük. Feltételezhetően a szűrőberendezés nem működhetett, mivel a víz minősége ott tartózkodásunk alatt nem változott, sőt… Ugyan ez elmondható az étterem tetejéről is, ami a szobánk terasza alatt volt található: Néhányan nyilvános WC-nek, míg mások a használt óvszerek tárolására használták.
7- Az étteremben az evőeszközöket, illetve a tányérokat csak hosszas válogatás után lehetett használni- higiénia mínusz- a reggeli rántotta maradék a villákon és a tányérokon is megtalálható volt még délben is
8- Egy kis pozitívum: a felszolgált élelmiszer minőségében és mennyiségében nem találtam kivetni valót, a klíma jól működött a szobában
9- All incusive: kritikán aluli: a számítógépes rendelési rendszernek köszönhetően egy sör között 10 perc sorban állás(Kettőnél több ugyanis nem rendelhető egyszerre). Helyi alkoholos illetve üdítő italok: sör, brandy, pálinka, likőr, vörösbor, fehérbor, rum, gin: mindenből 1-1 fajta- vagy iszol vagy nem, a vörösbor fogyaszthatatlan. Cola, ill. fanta esetleg szóda. Bármelyik hazai üzletlánc saját pancsolmánya jobb ezeknél.
10- Bár, illetve a „hotel” aulája: az épp ott „üdülő” német ill. osztrák vendégek (átlag életkor kb. 19 év) gondoskodtak a pihenni, kikapcsolódni vágyók szórakoztatásáról- Üvöltözés, éneklés, ordenálé viselkedés, disznóól maguk után- hajnalig. A recepciósok tehetetlenek voltak- sajnos. Mit tehet egy negyven kilós hölgy 20 részeg disznóval szemben. A „buli” általában hajnal 2-3 óráig tartott. Volt aki lent aludt az ülőgarnitúrák valamelyikén, hisz a liftig (melynek péntekre „elvesztek” némely kezelőgombjai) elmenni már nem bírt.
11- A szoba leszámítva a pótágyat jó volt, de nem úgy a vizes blokk: Amit lehúztam a WC-n annak bizonyos része az alján ki is folyt, az ajtó csak hosszas szenvedés után volt csukható, illetve a fürdőszobába belépéskor néhány felvált padlólap okozott a mezítláb belépő részére kellemetlen meglepetést, a zuhanyzó lefolyójából ökölnyi hajkupacot szedtünk, ki, hogy ne kelljen a saját levünkben topogni .
Plusz a meduzák, amiktől ugye fürödni a tengerben 2 napig nem volt ajánlatos, de erről senki sem tehetett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.