Ágyastól vitték el a szívroham után súlyos állapotban levő beteget az intenzív osztályról rokonai. Előtte a harminc fős társaság megverte az orvosi személyzetet és megfutamította a biztonsági őröket. Nem sokkal az incidens után a beteg meghalt, a rokonok pedig visszavitték az ágyat a kórházba. Az eset a dél-romániai Craiován történt.

Forrás: kronika.ro
Feltöltő: kronika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Turulmadár
@bigyibogyo: Na ha már ilyen vak és makacs vagy,szúrópróba szerűen kérdezz meg valakit az utcán szerinte kik miért csinálták,a választ szerintem te is tudod,ezek szerint az emberek 99%-a antiszemita?Ebben kételkednék te nem akarod a tényeket látni vagy valami nagyon szoros érdeked fűződik az elfogultságodhoz!Szerinted az előítélet véletlen? Azt kikell érdemelni úgy hiszem!De ha kell csak írj és megdöbbentő dolgokat fogsz hallani melyeknek akár utána is járhatsz,nem szokásom a levegőbe beszélni!
profon
Én kezdő antiszemita vagyok ,úgyhogy először a Svédek ugrottak be és csak másodjára a romák ! :)
fülig jimmy
@Turulmadár: Nézz körül a többi oldalon is és rájössz hogy micsoda egy "talentummal" hozott össze a net.Szerintem egy percre megáll már le is gyökerezik.
másvirág
A Román Romák "kézrátéttel "gyógyitanak.Ehhez értenek,már hazánkban is elfogadott gyógymód lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.