A korrupció mocsarában címmel jelent meg cikk vasárnap a Neue Zürcher Zeitung című svájci napilap internetes oldalán a magyarországi vörösiszap-szennyezésről.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1951
Lehet,hogy az ellenőrök itt is Nokiás dobozban kapták az apanázst?! Nyilván,hogy ezért valaki, vagy valakik felelősek, elsősorban a 3 tulajdonos, kiknek sikerült összegyűjteniük összesen kb. 65-70 milliárd forintot! Az hogy most 7 ember meghalt,az nem számít,vállalják a temetési költséget,mint ahogy azt a fiatalember nyilatkozta is,de a kármentéshez eddig még egy forinttal sem járultak hozzá,hiszen a vagyonukhoz képest a felajánlott 5 millió forint az még "egyforintnak sem felel meg"!
kopeba
Az lenne a csoda ha nem korrupcio lenne a háttérben. Az egész magyar állam és gazdaság a korrupciora épül. Csak néha becsuszik egy két baki.
nyanya001
@luciferi: A Búbos Bankát megvették kilóra:)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.