Van, aki azt mondja, soha nem indultunk még ilyen jó dallal az Eurovízión! Vajon az X-Faktor felfedezettje, Wolf Kati megnyerheti a dalversenyt, és ezzel megszerezve a jogot Magyarországnak, hogy itt legyen az ESC 2012-ben?

Forrás: mosaictv.hu
Feltöltő: MosaicTV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
adrenalink
Meghallgattam! Siralmas!!! "Soha nem indultunk ilyen jó dallal". A legjobb a NOX együttes szereplése volt az elődöntőben,mindenki őket várta győztesnek, csak a döntőre egy rossz számot választottak.Legalább Rúzsa Magdi kapott egy különdíjat.Rakoncai meg már 2008-ban megbukott a Csézy 19.helyen végzett dalával.Ne rakoncátlankodjon,örüljön egy esetleges 15. helynek,már ez is fejlődést jelent számára!
csikknorisz
@pofátan: Adok Zolika nevu nyalgepet nem is emlitetted. Az a ''produkcio'' mar tenyleg a legalja volt. Ilyeneket folosleges jelolni is. Ha volna eszuk, kikuldenek a Csík Zenekart a ''Most múlik pontosan''-al. Siman eselyes volna.
adrenalink
@csikknorisz: Átok Zolikát nem tartottam említésre méltónak. A Csík zenekart imádom! Amit Veca művelt a dalukkal az csúfság volt. Tudomásul kell venni,hogy most így működik az un. sztárgyár magyar módra!
csikknorisz
@pofátan: www.youtube.com/watch?v=D6RaU9n4ZuI Pedig mekkora siker lehetne. Neptancosokkal, stb. Igy is hatalmas sikere van, pont ezert erthetetlen, hogy miert nem ilyen dalokat preferalnak? Azt hiszik, hogy lassu, es anyanyelven eloadott dalokkal nem lehet sikert elerni? Erre rogton felhoznam ellenpeldakent Marija Sevijovic ''Molitva'' cimu nyertes dalat.
csikknorisz
@pofátan: Maradva a jelenlegi szamnal, belehallgattam. Ez egy regi kulfoldi diszkozene magyar szoveggel. Erre mondjak, hogy az eddigi legjobb? Menjenek a πcsaba.
ila51
Most múlik pontosan a Quimby dala - hallottam jó feldolgozásokat , de az nem a Vecáé.
csikknorisz
@ila51: Tudom hogy Quimby, de a Csik zenekar tette igazan ismertte. A fentebb linkelt videon is kiirjak a szerzot. Ezzel szemben ezzel a Wolf Kati szammal ugy allnak elo, mintha nagy debutalas lenne. De ha uj szam, akkor honnan ismerem? Biztos hogy hallottam mar ugyanezt evekkel ezelott, nem magyar nyelven.
ila51
@csikknorisz: oké oké , nekem viszont a szépen előadott számuk tette ismertté a Csík zenekart , azóta nagyon szeretem Őket. Nem vagyok egy túl nótás kedvű , de Őket azért szeretem , mert igazi örömzenészek.
másvirág
@csikknorisz: Talált =sűllyed ! Hallhattad. Ezt hivja a szakma "plágiumnak".
Szomorú ebben az,hogy nem bántja egy magyar "szakértő"fülecskéjét sem.
Magyarország szégyene lesz ha, kizárják a versenyből. Más dalával próbálunk ékeskedni.
adrenalink
@másvirág: Ne aggódj!Azt nyilatkozta a Rakoncátlan,hogy annyi a két dal között a hasonlóság,mint ahogy minden autónak 4 kereke van.
másvirág
@pofátan:Igen!Használt autó de ez "ugyan az a kocsi" csak,új "fényezéssel. :-))
adrenalink
@másvirág: :-))) Lehet,hogy új a fényezés,de a pótkereket kilopták belőle,miként ő cselekedé mások zenei ötletével!
csikknorisz
@másvirág: @pofátan: Olvastam, hogy valami Martha Sanchez dallal hasonlitottak ossze, meg is hallgattam. Ha az a 4 kerek, akkor ez meg a tengely? : www.youtube.com/watch?v=G0M703prHw4 SEE IT IN YOUR EYES -> Szerelem mért fájsz Lassan osszerakjuk az autot:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.