Régóta keresünk más intelligenciát a világűrben. Eközben sok mindenre rátaláltunk, rengeteg új felfedezést tettünk. Most például arra jöttek rá amerikai csillagászok, hogy legalább kétmilliárd Földhöz hasonló bolygó létezhet a Tejúton.

Forrás: juicelap.hu
Feltöltő: Takri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
aszta
Most voltak nálam,vasat kértek elküldtem őket a marsra.Lehet hogy elb....@m hiányozni fog a bolygó nem?
Feraj49
@aszta: Hát igen.Mert ha elviszik és leadják a MÉH-be, a Mars kutatására fordított pénz teljesen felesleges volt,és hova küldjék a Mars expedíciót most?
aszta
@Feraj49:De hiszen ez egyszerű:BMW gyár,szamurájkard nagyker,aranylánc bót,Eon hungária,stb.
másvirág
Itt jártunk STOP ! Ha lesz kommunizmus visszajövűnk STOP ! :-))
Feraj49
@másvirág: szerintem ne várd, már soha nem jönnek -ha a földön jártak-vissza.Ahol "izmus" van oda nem mennek. Nem jöttek amikor volt a feudalizmus,a szocializmus,és most a kapitalizmusba sem. Szerintem a kommunizmust is elkerülik.
Disznópofa
......én először is a bankárokat ültetném be hozzájuk, már csak azért, hagy boncolják őket, legalább elcsodálkoznak, hogyan élhetnek emberek szív és lélek nélkül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.