Tóth Gábor élelmiszer ipari mérnökkel és íróval a Beteg táplálékaink című könyv szerzőjével arról beszélgettünk, melyek azok az élelmiszerek, amelyek jobb, ha nem kerülnek az asztalra, valamint a világjárványok táplálkozásunkkal való összefüggéséről, illetve arról, hogy egészséges-e a margarin, mit tartalmaz a füstölt kolbász, és mi a helyzet a nitrites pácsóval.

Forrás: decens.hu
Feltöltő: decens
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.