Nicolas Sarkozy a francia nagykövetek szokásos évi értekezletén beszélt erről szerdán Párizsban. Hozzátette, egy ilyen megelőző csapás súlyos válsághelyzetet idézne elő, és ezt Franciaország "semmiképpen sem szeretné".

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
Anno az iraki balhé is így kezdődött. Fenyegetettnek érezte magát a demokratikus világ az iraki vegyi fegyverektől.
Aztán gyorsan megnyerték az Irak elleni háborút, a békét talán még ma sem.....
Végül kiderült, hogy hazugság volt a vegyifegyverekről szóló tájékoztatás, csak közben 10 ezrek halltak meg, de ki foglalkozik ezzel már.
Feraj49
Franciaország politikája,mindenki mondjon le a saját védelmi fegyvereiről,mert ha azok megvannak még a végén visszalőnek!Ezért nem akarja,hogy másoknak is legyen ilyen.Akkor neki miért is van?Járjon jó példával,és legyenek ők az elsők a leszerelés terén.Fegyvertelen emberrel könnyen elbánik mindenki.Mindig a "nemzetközi akarati szöveg jön."Szerintük fenyegetik mások a világot,miközben ők robbantják ki a háborúkat.Előjártak a Trianoni "szerződés" megkötésében,mert nem volt egy ütőképes honvédelmünk.Ha lett volna,vajon akkor is megkötötték volna a szerződést?Aligha!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.