Zelenszkij ukrán elnök kabinetfőnöke, Andrij Jermak arról beszélt, hogy elképzelhető, hogy Ukrajna meghívja Oroszországot a következő nemzetközi békekonferenciára, amelynek célja a béketárgyalások. 

A Telex írta meg, hogy elképzelhető, hogy Ukrajna meghívja Oroszországot a következő nemzetközi békekonferenciára, amelynek célja a jövőbeli béketárgyalások formulájának kidolgozása – közölte Zelenszkij ukrán elnök kabinetfőnöke, Andrij Jermak.

A Reuters azt írja, hogy ukrán tisztviselők már megkezdték egy második békecsúcs előkészítő munkáit. 

Világpolitikai fordulat: az ukránok tárgyalnának az oroszokkal a béke feltételeiről

Volodimir Zelenszkíj elnök Fotó: MTI/EPA/ANSA/Ettore Ferrari

Jermak egy kedden késő este tartott online sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy a csúcstalálkozó csak azután jöhet majd létre, hogy a részt vevő országok kitaláltak egy egységes tárgyalási tervet. „A második csúcstalálkozó akkor válhat valóra, ha lesz egy közös tervünk” – mondta, hozzátette: még sok munkájuk van.

Jermak elmondta: a második ilyen csúcstalálkozóra egy orosz képviselőt is meghívhatnak, hogy bemutassák neki az eseményen összerakott béketervet.

Forrás: Telex.hu

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
@KisTehen: addig amíg a cárevicset kifingatják...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
NKF
Ideje lenne már ,hogy ez a nyikhaj eltűnne! Örökre Toszkánába!
csagyi
@KisTehen: 9:52 Ne terelj szokásod szerint.Ha eltudtad olvasni akkor most nem ez a téma..Egyébként a te gazdád (a mi adónkból) is fizet,ugyan körmönfontan. Azért hogy ezt a mesét te is beszopjad. Téged sorokként vagy betükként díjaznak, a fityisz helyében ezért a butyuta szövegeidért már régen levehettek volna a bérlistáról.Láthatóan jó vagy nekik így is,hajrá!
KisTehen
@csagyi: aki á-t mond, az mondjon b-t is
KisTehen
@csagyi: engem a visszaszólások alapján fizetnek, kis butus :)
KisTehen
közös terv az #anyátokpicsája

meddig pénzeljen titeket a nyugat, b+
csagyi
@KisTehen: Mondasz és le is írsz ezért a pénzért te minden baromságot vazze.. Bár tanulhatnál is a beszólásokból, de az neked már nehéz feladat lenne. Csak kérődzél tovább,rágjad a szénát,bár már megszoktuk a gyenge beszólásaidat csak néha csúcsra járatod azokat is. Szia.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.