Többen megsérültek, és csaknem kéttucatnyi embert őrizetbe vett a rendőrség szombat este az északnyugat-csehországi Varnsdorfban, ahol a kommandósoknak csak vízágyúk és könnygáz bevetésével sikerült megakadályozniuk, hogy a mintegy 800-1000 helyi lakos és jobboldali szélsőséges megtámadja a város szélén lakó romákat.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mélymagyar
Na és?Csak el akarták húzni a kisebbség nótáját a HAZAFIAK!Hát már mulatni is tilos?
palika
100 % munkanélküliség az ottani romáknál, miből élnek, segélyekből és lopásokból!
Plusz még az ottani őslakosokat is elverik! Mit vár a kormányzat, hogy meddig tűri a nép?
Természetesen ott is mind nálunk, neonácinak, csürhének nevezi a rendet teremtőket! De az eszébe sem jut, hogy ki a hibás mindezért! Legegyszerűbb a tehetetlenségben, hogy aki megoldaná a kialakult helyzetet, leverjük azokat, de ez nem megoldás! A problémát máshogy nem lehet megoldani, mint adni nekik egy föld területet és ott maguk "gazdálkodjanak" és megteremtsék a maguknak valót! Egy fél megye területét rájuk bízni és kiderül mindenki számára, aki eddig kételkedett benne, hogy mi történik! Négy hónap múlva lángokban állna az egész bagázs, saját magukat is elintéznék, de jelenleg még másban keresik az ő problémájuk gyökerét!
verőce21
@palika: Majdnem jó az ötlet. Hasonlót korábban már én is beírtam valahol. Egy jól körülhatárolt területre be kellene telepíteni minden romát. Gazdálkodjanak és éljék a maguk életét ott. Így rosszabbul járunk, mert mindenki életét keserítik valamilyen formában.

Élősködésre született nép. Pedig vannak szakmák, foglalkozások amiben nagyon jók. Éppen ezek tűntek el a "rendszerváltozással".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.