Magyarországról való kivonulásra bíztatja a bankokat egy bécsi közgazdászprofesszor, egy kommentáríró pedig úgy véli, senki nem fog itt befektetni, hiszen bármikor kisajátíthatják a vagyonát. A devizahitelek végtörlesztéséről szóló, Ausztriában nagy felháborodást keltett magyar tervek mögött a sajtó Orbán Viktort látja, akit egy bulvárlap ismét Vlagyimir Putyinhoz hasonlított.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
@vörösvihar: Igazad van, hogy a Kínai bankok Jöhetnének, csakhogy ők ilyen rabolható
területre nem jönnek, becsületes két fél érdeket képviselnek. Náluk érték képviselet a lényeg, és érték náluk az ügyfelek megelégedése.
senkifia68
@vörösvihar: Tényleg! Ha a tőke szabad áramlásáról és a szabadpiaci versenyről beszélünk, akkor a nyugati bankokat ugyan miként KÉNYSZERÍTETTE AZ OTP hazai üzletpolitikája az otthonitól durván eltérő félszemű rabló stratégiára.
Nem az volt a cél, hogy a bejövő nyugati bankok majd megmutatják, hogy hogyan kell a pénzügyi szektorban működni.
A másik fontos dolog sem mellőzendő. A OTP végtére is a Magyar Állam intézménye még akkor is ha Zrt.... az ő pénze itthon marad,míg az Erste, vagy a Raifhaisen lapátolja kifelé!
senkifia68
@vörösvihar: Amit írsz az oksi, de ha a bank bevállalja a kockázatot akkor nyelje is le szó nélkül.
Mert ha valaki odaszarik a szomszédja gyerekének asztalára, valszeg nem fog sem meglepődni, sem tiltakozni, ha annak az apja jól pofán vágja és az egészet a nyakára keni.

Az OTP-vel pedig kicsit más a helyzet, nem véletlenül lett Nyrt és nem véletlenül mondta OV, hogy az nyugati bankok mögött ott állnak az anyavállalataik, az OTP és az FHB mögött pedig a magyar állam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.