Putyin komoly figyelmeztetést kapott egy magas rangú kínai tisztviselőtől. Ezt azért lényeges kiemelnünk, mert nem holmi földalatti mozgalom fantáziadús elemzőinek irományáról van szó, amelyet közzétettek a honlapjukon, hanem a legfelsőbb szintű kínai vezetés figyelmeztetéséről Moszkva számára.

Forrás: jovonk.info
Feltöltő: senior
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

senior
Úgy tűnik, hogy az a sok ellopott olaj nem elég. Most már az egész világ kell az USA-nak.
SELIG
Szerintem ez teljesen nyilvánvaló, hogy ez lesz.
Feraj49
@SELIG: Csak az a baj,hogy a magyar vezetés segédkezik majd hozzá,.mert "NATO" tagok vagyunk.A végén majd velünk akarnak jóvátételt fizettetni! USA világ sok pontján kezdeményezett már háborút,és aki nem nyalja seggét az terrorista!Csak az egész világot nem győzheti le!Ez még senkinek nem sikerült!Reméljük neki sem fog!
dr. prédikátor
Pár hónappal ezelőtt erről prédikáltam:Az USA ki fogja robbantani a világháborút,csak ürügyet keres hozzá!Nem véletlenek a kisebb helyi háborúk kirobbantása sem.A jenki a világ csendőre akar lenni.A jenki gondolkodásmód mozgatórugója az az elmélet :ha nem tudsz uralkodni rajta, pusztitsd el.Ezért próbálkozik minduntalan!
Feraj49
@prédikátor: Ha ilyeneket írsz,és valóban Te is így látod még a végén megkedvellek!/bár nem haragszom!/
gabrella
Gondolom haldoklik a fegyvergyártás a legsikeresebb ágazat és valahol be kell vetni a felhalmozódott készletet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.