Huszonhat tagország támogatja az európai uniós tagországok állam- és kormányfőinek Brüsszelben tartott tanácskozásán elhatározott kormányközi szerződés elkészítését - erősítette meg Herman Van Rompuy, az Európai Tanács elnöke pénteken, a kétnapos ülést lezáró sajtótájékoztatón.

Forrás: Kitekintő
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

senkifia68
Kissé alul tájékozott a publicista. Vagy lehet, az éjszakai bulit követően délután 4 körül kezdett ébredezni!
Közben ugyanis kiderült, hogy Sarkozy úr sajtó tájékoztatása volt, hogy úgy mondjam inkorrekt! Az azt követően alig kevesebb mint egy órával kiadott Bizottsági jelentés teljesen másként fogalmazott.Magyarország elsőként, majd további három (mostanra pedig összesen kilenc) ország jelentette be, hogy a célokkal ugyan egyet ért, de nincs parlamenti felhatalmazásuk az ország szuverenitását érintő kérdések eldöntésében.
Mint azóta kiderült, ÉS AZ NAGYON FONTOS TÉNYEZŐ az Eurózóna tagországainak jelentős részében és a csatlakozó országok többségében is alkotmányos kötelesség a népszavazás kiírása az országok függetlenségét, és önrendelkezési jogait érintő kérdésekben!
Nem véletlenül aggályoskodott az USA vezérkari főnöke, hogy Európában valószínűleg tüntetések és lázongások kezdődnek!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.