Tudták, hogy a hazánkban is közkedvelt palacsintaszerű burgonyalepény valójában Svájcból származik? Persze, a receptet az elmúlt évtizedek során szinte már az összes európai ország "átvette" és saját szájíze szerint módosította, ám, ha igazi röstire vágyunk, jobb, ha visszanyúlunk a gyökerekig, és a svájci verziót próbáljuk ki.

Forrás: decens.hu
Feltöltő: decens
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok