Az osztrák kormány osztja más európai kormányok Magyarországgal kapcsolatos aggodalmait és támogatja a kötelezettségszegési eljárásokat, ezzel egyidejűleg közös megoldásra törekszik - jelentette ki a bécsi külügyminisztérium államtitkára szerdán este az ATV osztrák televízió műsorában.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tunderlala
@senkifia68: Már megint egy szopatás! Rákattantam a linkre és a negyedik sor után SMS-ben pénzt kér a teljes cikk olvashatóságáért! Nincs meg máshol?
maghiar
@senkifia68: A kemény fbifis nyomozás általában ki szokott merülni egyes kalóz portálok(illegális letöltések)Megaupload elleni "drámai" küzdelemben!Gondolod,hogy majd pont a zsidók ellen mutatja meg a "derék" fbi?
tunderlala
@senkifia68: Na ja!!! A költségek megállapítása nem lehet deviza alapú. Majd kitalálnak valamit az okos fiúk és biztosan lesz olyan FÜGGETLEN bíró aki másodfokon elmeszeli az ügyet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.