Az osztrák kormány osztja más európai kormányok Magyarországgal kapcsolatos aggodalmait és támogatja a kötelezettségszegési eljárásokat, ezzel egyidejűleg közös megoldásra törekszik - jelentette ki a bécsi külügyminisztérium államtitkára szerdán este az ATV osztrák televízió műsorában.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gabrella
Ausztria megérdemelné az államcsődöt.
Dr.luigilongo60
@gabrella: Csak ott nem szarházi dzsentrik vezetik az országot.
kamazuka
@luigilongo60: De azért nem irigykedsz?
Dr.luigilongo60
@kamazuka: De igen ,egy osztrák melós fizetésére.
gabrella
@luigilongo60: Azt csak te gondolod így. Az osztrákoknak igen sok érdekeltségük van itt ami nem sok jóval távozna ha államcsőd lenne.
maghiar
Hát igen a derék sógorok...!Ekletáns példája hogy mennyire megéri nekünk nyalni a valagukat!
Gyurcsány Ferike
Akkor járnánk a legjobban ha ismét Ausztria gyarmata lehetnénk.
A magyaroknak az a jó ha megmondják mit tegyenek.
Butus nép, butus vezetőkkel.
Kivéve engem, mert páratlan szépségem mellett a hihetetlen eszem is világhírű!
maghiar
@Gyurcsány Ferike: Fletóka,elvtikém neked nem a "dicső" szovjetunió álmaid netovábbja,és nem az "örök és megbonthatalan szovjet-magyar barátság" fenntartásában vagy érdekelt?Vagy változnak az idők?
zsolti
@gabrella: dögöljön meg a szomszéd lova, benned sosem lehet csalódni!
tunderlala
@luigilongo60: Nyomorgó kommunista!Láttál te életedben melós pénzt valaha?
Az őrsön nem azt osztogatnak!
Dr.luigilongo60
@tunderlala: Te agyatlan okostojás,lassan 34 éve dolgozom és nem az őrsön , valószínűleg magadból indulsz ki!
tunderlala
@zsolti: Mert???
Az osztrákoknak fáj legjobban a végtörlesztés, mivel az osztrák tulajdonú bankok voltak a legpofátlanabbak a devizahitelezés vonatkozásában!
Nem a káruk miatt kárognak,hanem a sajt miatt ami úgy tűnik kieseik a szájukból!!!
Pubikám!! Ezek pénzmenek nálunk négyszer, ötször drágábban adták a hiteleiket mint otthon saját fajtájának!
Na már mostan akkor melyiket sajnálod jobban? A szomszéd lovát, amelyet a mi legelőnkön zabáltattak kövérre, vagy a magyar parasztot?
zsolti
@tunderlala: hát ki zabáltatta pubikám? téged kényszerítettek, hogy az osztrák banktól vedd fel a hitelt? mert akkor valamit nagyon elrontottál.
tunderlala
@luigilongo60: És mán mit ha szabad tudnom? Mert a hozzászólásaidból nekem nagyon nagyon DK agitproposnak tűnsz, aki 15 év kemény utcaharcos WV-s járőrből vedlett 45 évesen nyugdíjas éjszakás biztonsági őrré!
tunderlala
@zsolti: Ja babám! 16%-os forint hitelt váltottam ki svájcifrankosra! Én ecsém, CNC meg PLc programmerként nem lövöm a financialitást, de bankár mondta, hogy jobban járok!
Ez így is volt az első másfél évben, aztán beindult a szivattyú. ?Mondjuk nincs az a kötél, amelyre fellógatnám magam ezért, de már megtaláltam néhány bukszaszájút ütni e miatt!
Dr.luigilongo60
@tunderlala: Te meg egyszerűen csak egy idiótának tűnsz, akinek halvány lila fingja sincs sem a gazdaságról sem a banki tevékenységről.
Inkább nem is vitáznék Veled, mert kevés vagy, mint cigány gatyában a tisztaság.
zsolti
@tunderlala: értelek. azt azért jobb helyeken már általános iskolában elmagyarázzák érintőlegesen, hogy a devizaárfolyam az olyan, hogy ingadozik, és se orbánnak se a jóistennek nincs rá hatása. (gyengébbek kedvéért: bármennyi lehet). de legalább a problémát már felismerted, hogy pénzügyi analfabéta vagy, ez jó jel, csak akkor ennek tudatában magadat okoljad. további jó hőbörgést.
tunderlala
@zsolti:
Hu vazze!!! Akkor BANKÁROKNAK ezt nem tanították?
Meg azt sem, hogy az üzleti kockázat a vállalkozót terheli, nem a vásárlót?
Ha a versenyszféra így működhetne, egyetlen vállalkozást sem kellene bezárni,mert majd kifizettetnék a veszteségeiket a vevőkkel, sőt törvényileg köteleznék őket arra, hogy vásároljanak náluk!!! Mert a fizetésedet ugye bankba kell utalni!!!
tunderlala
@luigilongo60: Én nem vagyok ennyire tájékozott a cigány gatyáját illetően mint te, nyilván több dolgod volt vele. Talán még azt is tudod, hogy melyik az eleje! :-)))
zsolti
@tunderlala: be kell ismerni, hogy ezt bizony benéztétek súlyosan, ti akik a hitelkérvényt aláírtátok. nem aki eléd rakta, nem aki ajánlotta, TE írtad alá. ennyi. okos ember tanult belőle, a hülye meg nekiáll szánalmasan óbégatni, és kánonban utálja az összes bankot, bankárt, mindenkit akinek köze van a pénzhez, idegrángás kapja el ha elékerül egy pénzügyi téma, és reflexből elkezdi bizonygatni, hogy még maga a pénz is a szemét zsidók műve, és ő mostantól csak babszemekkel és gombokkal fog fizetni. hajrá, jól szórakozunk :)
senkifia68
@tunderlala: Azért az sem elhanyagolható információ, csak nem szívesen szellőztetik (mint a cigány a gatyáját), hogy kemény FBI nyomozás zajlik a Wall Streeten, nagy befolyású bankárok és hitelminősítők ellen!!!
Sőt van FBI jelentés amely egyértelműen meghatározza, hogy mely bankok, mely tisztségviselői voltak azok, akik üzleti előnyökért a devizatörvényeket megsértve félre vagy nem tájékoztatták a pénzügyi felügyeleteket!!!
tunderlala
@zsolti: Tényleg? Haver! Amikor a gépet programozom akkor figyelemmel kell lennem arra is, hogy lehetőleg ne darálja be a gépkezelőt!!
Kurva érdekes lenne ha egy ilyen baleset után azzal védekeznék a bíróságon, hogy a szerencsétlen fax miért nem tanult meg programozni, és miért nem ellenőrizte azt amit én csináltam a géppel, mert akkor nem lett volna semmi baj!!!

Tudod, ha villanyszerelőt hívok, mert elromlott a hűtőgépem eszembe sem jut feltételezni, hogy egy rezsót épít a hátuljába!

De azért logikus az érvelésed!!! Basszunk ki mindenkivel, aki nem érti a paragrafusokat, és a hülyéket ne védjük törvényileg!!!

Ne gyere ki az útra, mert a szakadt Ladámmal nem sokat kockáztatok!
tunderlala
@senkifia68: Vazze! Ennek mi köze az osztrákokhoz?
senkifia68
@tunderlala: A banki etikához van köze, amit az osztrákok ugyanúgy igyekeznek elhallgatni, mint tették ezt az USA-ban a bankválság idején!
zsolti
@tunderlala: köszönjük emese, majd gyere vissza ha tudsz értelmesen kommunikálni.
tunderlala
@senkifia68: Banki etika!!! Az meg mi a tököm? Láttál mostanában ilyet?
Bementem az OTP-be, kaptam egy sorszámot és vártam...vártam...
Aztán úgy jó egy óra múlva a hölgyemény mosolyogva irányított a Csányihoz!!!
Mert az olyan jó ember! Mert milyen sokat adakozik!!!
Ja!! Ha van miből??? Válság idején!!!
zsolti
@tunderlala: a szakadt ladáddal kapcsolatosat. de egy ilyen észlénytől nem is vártam más stílust, remélem életed végéig nyögöd a hiteled.
tunderlala
@zsolti: Sztem félre értetted! A Lada egy példa volt arra, hogy akinek nincs sok veszíteni valója bármit megengedhet magának!
gabrella
@zsolti: általános iskolában elmagyarázzák érintőlegesen, hogy a devizaárfolyam az olyan, hogy ingadozik, és se orbánnak se a
A devizaárfolyamra nincs befolyása???
Miért beszélsz ilyen hülyeséget?
Akkor miért zavart,hogy a Kósa megszólalt és esett a forint, vagy a görögök nem úgy viselkedtek és már éreztük a hatását?
Dr.luigilongo60
@tunderlala: Á, ez csak egy fitymáresz hívő.
tunderlala
@luigilongo60: Neked nem sikerült bejutni az Őrsre? Aszta!!Akkor te polgárőr utcai harcos vagyol!!
senkifia68
@tunderlala: Mondjuk én sem a Csányira gondoltam banki etika kapcsán...
De azért remény a gödörben, hogy pert nyert a devizahitel szövetség.az OTP-vel szemben. Arra kíváncsi vagyok, hogy Orbán most is állja a szavát és az állam az OTP mögött van, mert azt az 500 mdFt-ot amit vissza kell majd fizetnie a hiteleseknek nem hiszem, hogy kiheveri az OTP.
tunderlala
@senkifia68: Már megint egy szopatás! Rákattantam a linkre és a negyedik sor után SMS-ben pénzt kér a teljes cikk olvashatóságáért! Nincs meg máshol?
maghiar
@senkifia68: A kemény fbifis nyomozás általában ki szokott merülni egyes kalóz portálok(illegális letöltések)Megaupload elleni "drámai" küzdelemben!Gondolod,hogy majd pont a zsidók ellen mutatja meg a "derék" fbi?
tunderlala
@senkifia68: Na ja!!! A költségek megállapítása nem lehet deviza alapú. Majd kitalálnak valamit az okos fiúk és biztosan lesz olyan FÜGGETLEN bíró aki másodfokon elmeszeli az ügyet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.