A Földön körülbelül száz olyan törzs él, amelynek tagjai nem kérnek a külvilágból, és az esőerdő mélyén húzzák meg magukat. Van köztük olyan, amelyiknél a nők maguk szoptatják az erdei állatokat, van, amelyik 55 ezer év alatt alig került kapcsolatba másokkal, és van köztük olyan is, amelyik majdnem kipusztult, amikor találkozott néhány jóindulatú kívülállóval. Miért kerüli több ezer ember a városi civilizációt?

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
"Miért kerüli több ezer ember a városi civilizációt?" Mert jönne egy vitya és úgy járnának mint mi! :-(
kerék
Jól teszik, én ott maradnék a helyükben...így nem tudják mennyi szar van idekint.

Érdekes lehet...az ami nekünk alap felszereltség( TV, Internet, Videojáték), azt ők sosem ismerték és nem hiányzik nekik...ha ma elveszed egy 13 évestől az internetet felakasztja magát, ezek meg nap mint nap vadásznak, hogy életben maradjanak, nem lehet semmi.
glycerin
Minek nekem a tökéletesedés, ha így is jó vagyok?
Don Marcus Hibiscus
Én amúgy megértem őket és ha az álláspontom számítana,akkor tuti azt mondanám,hogy hagyják őket békén.Ha már nekünk ennyire "hű de modern" világ jutott is,azért nem kéne vele "megmérgezni" minden embert.Ha választani lehetett volna születés előtt,akkor tuti,hogy a természetben élők közé kívánkoztam volna. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.