Tőkés László szerint a Romániai Magyar Demokrata Szövetség "magyarul beszélő román politikusai" titkos megállapodást kötöttek a bukaresti hatalommal a magyar autonómiatörekvések "jegeléséről".

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sza
Valahogy Tőkésnek sose tudtam hinni. Talán azért mert pap.
Dr. Felipe
Tőkés padre, oszt az ön pártja milyen eredményt ért el a romániai választásokon? Megmondom önnek. 0.44% ot, ami a hangyafasznál valóban kicsit több. Ugyhogy ön és az elvbarátai is (a köteles lacikával az élen) megbuktak az uszító propagandájukkal együtt.
Pálinkafőző Rézüst
Ezt az álpapot egyszer egy jó magyar atyafi nagyon szájon fogja vágni.
Disznópofa
Lacus! Savanyú a szőlő? Az egyik legundorítóbb dolog, amikor az ember saját hibáját másokra vetíti és másokban keresi, ahelyett, hogy magába szállna ha már nincs tükre! . Az újjal mutogatás unintelligens dolog, ez már ezer éve benne van az illemkódexben!
silber13
Figyelj csak Tökike! Úgy fogsz járni, mint az a pap, akit elkalapáltak a leleményes székely legények. Egyszer ugyanis a legények megunták, hogy a pap a lányokat hajkurássza, hát elhatározták, hogy elkalapálják. Elmentek a püspökhöz, mert ugye azért az ő engedélye szükséges volt a neveléshez. A püspök beleegyezett, ám olyan feltétellel, hogy " a verés rendben is lenne, de fejétől lefelé és talpától felfelé nem verhetitek!" Gondolta a püspök, így megmenekül a pap. Nem ez történt, a légények kékre-zöldre verték a lányok után kujtorgó tiszteletest! Mert volt annyi eszük, hogy verés előtt fejre állították! Okulj ebből Tökike...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.