Kilakoltatás közben túszul ejtett több embert egy férfi szerdán a németországi Karlsruhéban, a rendőrség különleges egységei megrohamozták a lakást, és öt holttestet találtak ott. A halottak között van a túszejtő is. Halálukat lőtt sebek okozták - közölte a rendőrség.

A kilakoltatás 9 órakor kezdődött. Nem sokkal később lövéseket lehetett hallani. A rendőrség lezárta a környéket, több háztömböt, iskolát és óvodát kiürítettek. A kommandósok dél körül rohamozták meg a lakást, mert égett szagot éreztek.

A részletek egyelőre nem ismertek, a rendőrség későbbre ígért tájékoztatást. Beszámolók szerint a halottak között van egy bírósági végrehajtó, egy lakatos, aki reggel kinyitotta a lakást, és az ingatlan új tulajdonosa.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csapnivalo
Bankok figyeltek? Le kellene vonni a következtetést! Amelyik bank ilyet okoz itthon, az attól kezdve eláshatja magát. (habár az Erste se tanult Mórból és továbbra is szabadon van a pénztár vazze)

Amúgy ez a hír egy iszonyat nagy tragédia. És sajnos nagyon sokszereplős történet, sokfelé kihat.
Feraj49
@csapnivalo: Előbb-utóbb ez is "begyűrűzik"!A mások által okozott,és tehetetlenségből fakadó düh miatt mást tenni már nem tud,kiutat nem talál,és gondolom senki nem segített neki se !Ha sok emberben forr a düh,akkor égnek az autók és törnek a kirakatok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.