Ovadia Joszéf rabbi, a kormányzati pozíciókat is betöltő izraeli ultraortodox Sasz párt alapítója és vallási vezetője felszólította a zsidókat: imádkozzanak a zsidó nép ellenségeinek, mindenekelőtt Iránnak és a Hezbollahnak a pusztulásáért. Vajon várható-e az izraeli kormány, a magyarországi „jogvédők”, politikai pártok, a Hit Gyülekezete, Köves Slomó, Feldmájer, Zoltai és más zsidó vezetők elhatárolódása?

Forrás: kuruc.info
Feltöltő: sólyomszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@silber13: ...akkor most nem hiszed vagy nem igaz ?
silber13
@Csizmás Kond: Miért is kéne elhatárolódni nekünk, magyaroknak egy elmebeteg vén majom nyivákolásától? Semmi közünk hozzá. Miért is határolódnának el a pártok és magánemberek, miért emlegeti a kuruc.infó agyament firkásza a Hit Gyülekezetét, és miért nem buzdítja elhatárolódásra a dicső Jobbikot? Na ezért hiteltelen az egyész cikk.
gergely
Ezek nem azok a szegény holokauszttúlélők?
Akiket sajnálni kell?
catroot
Még szerencse, hogy oda van írva, hogy "ultraortodox". Arról bezzeg nem számol be a kuruc, hogy Izraelben kampány van arról, hogy az átlag izraeliek nem akarnak háborút Iránnal (ez mellesleg fut az FB-n is).

technosociology.org/?p=988

www.guardian.co.uk/world/iran-blog/2012/mar/26/message-israel-iran-love-you

www.youtube.com/watch?v=mYjuUoEivbE

Szóval ott sem minden fekete és fehér.
anemone
Egy pillanat. Kikre gondolt a rabbi? Azokra akiket a zsidók ellenségnek tartanak vagy azokra akiknek a zsidók ellenségek. Csak hogy pontosan tudjam, kiknek harapjam át a torkát...
Csizmás Kond
@silber13: "Miért is kéne elhatárolódni nekünk,"
Igazából nekünk nem kéne mert az "a vén majom" csak az ellenségeiről beszél de Áder elnökünknek szokása...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.