Brüsszelben mindenkinek elege van a Fidesz és az MSZP kölcsönös vádaskodásából. Magyarországról lesújtó a vélemény: megakadt a reformokban, nem biztosítja a kisebbségek parlamenti képviseletét, miközben a határon túli kisebbségi politikával szemben fenntartásai vannak. A szlovák-magyar viszonyt úgy tehetjük rendbe, ha úrrá leszünk a belpolitikát fenyegető radikalizmuson - véli a volt EU-nagykövet

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: vsop
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hoppare
“El lehet menni, kérem Magyarországról! Itt lehet bennünket hagyni, kérem szépen! Tessék!”
Zwei
... ezt tudta elérni az "öszödi kormány"!!! ... gratula érte ... persze ennek egy óriási seggberúgással is párusulnia kellene!!! ... az idióta gyurcsányit pedig el kellene hajtani a facba ... én nem fogom fizetni az elmegyógykezelését az tuti!!!
Hoppare
Dehogy nem fogod :) csak még nem tudsz róla. Tegnap néztem egy szavazást, ahol több 10.000 ember szavazott arról, hogy megválasztaná-e újra Gyurcsányt... több mint 40% mondta azt, hogy igen :) HELLÓ EBMEREK!!!!!!!!! Hol él az a 40% ??
zsolti
szlovákia egy fiatal ország, még nem intézményesedhettek benne olyan eszközök, mint uram-bátyám viszony, előző rendszerekből fennmaradt kapcsolatok érvényesítése, ilyen-olyan múlttal való zsarolás, történelmi nézetek, felmenők alapján való megosztás, stb. ennél fogva valszeg gördülékenyebben mennek ott a dolgok.

itthon is ez segítene, egy jó nagy tiszta lappal indulás; ami viszont szükségszerűen atomot, de legalábbis egy alapos ciánozás jelentene, rajkától battonyáig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.