A 37 éves férfi, Detroitban él feleségével, egy életnagyságú műanyag játék babával. Szerelmét imádja, mintha csak hús-vér nő lenne. A különleges figurát a férfi csak azért vette meg, mert szeretett volna egy szexjátékot vagy ahogy ő fogalmaz: eleinte csak szexre vágyott.

Forrás: newsee.hu
Feltöltő: Newsee.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
@dragonita: Jó néhány nő szerencsésnek mondhatja magát, hogy ez a szerencsétlen alak inkább a gumibabát választotta :))
dragonita
Íme a boldog házasság titka. A műnő hidegen is jól esik. Nem fáj soha a feje. Annyiszor kaphatod meg, ahányszor akarod. Mindig türelmesen vár. Nem hagy el, de te bármikor kidobhatod. Nem beszél vissza. Uraim...hajrá :D
Pilóta
Hátránya, ha defektet kap, alaposat babrálhat a pasik:-)
sokanvagyunk
@dragonita: Jó néhány nő szerencsésnek mondhatja magát, hogy ez a szerencsétlen alak inkább a gumibabát választotta :))
Dulcinea
Micsoda emberek vannak!:)) De a játékbaba, talán még mindig jobb választás, mint egy gyárépülethez férjhez menni...amit a tetejébe aztán le is bontottak!:)))
Feraj49
Azért hátrányai vannak:nem főz kávét,nem hozza sörödet a tv elé,nem takarít,mos,főz,nem puszil vissza, nem becézget és szeretget stb. Én azért maradok az élőknél!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.