Bűntársa dobhatta fel a sorozatgyilkos N. Gábort, akinek thai feleségét bűnsegédlettel gyanúsítják. Akár ki is végezhetik N. Gábort, akit szerdán kaptak el a thai hatóságok. A 38 éves férfi, akit R. Péter ingatlanvállalkozó és Csápai László üzletember meggyilkolásával gyanúsítanak, jó eséllyel számíthat a halálbüntetésre – írja a Blikk. Thaiföldön ugyanis még van kivégzés, a nyomozások pedig bürokráciamentesen, gyorsan zajlanak, sőt az ítélethozatal is hamarabb megtörténik, mint itthon.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Ott legalább működik az igazságszolgáltatás.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csa-csa
NAGYON HELYES! DE MÁRIS!!!
SZEMET SZEMÉRT!
gazdag dezső
Példát vehetne róla a Magyar igazságszolgáltatás!!!Nem várnak éveket mire eldöntik,hogy bűnös!!!Nem tárgyalgatják évekig!!!És talán mégsem téves ítéleteket hoznak!!!Vagy nem a politika irányítja ott a bírákat???Nálunk ez a fazon kapott volna 2-3 évet aminek elengedik egyharmadát mert jól viselkedik!!!Csoda hogy nem kérette ki magát hozzánk,vagy netán Izraelbe Ott lehet hogy szintén halál lenne az ítélet!!!A fő hogy van bíró elég,és mégsem tudnak röviden eljárni ,csak évek múltán amikor feledésbe megy az ügy!!De még dolgozni akar a Kádári rendszert kiszolgáló bíró is !!!Akik azért adtak két évet mert öt fa helyett tízet vett ki a saját erdejéből a paraszt hogy fűthessen a családjára!!!Emlékszik még valaki ilyenre!!Igaz volt ám!!!Most baltával ,és fűrésszel járnak az emberek egy része ősztől kezdve,és elvágják a fát félmagosan!!! Miért???Mert az csak csonkítás!!!Ejnye-ejnye!!!Az a jó hogy nem hozzák haza ,mert nem kell fűteni,és etetni a bűnözőt!!!
Vezekelek
Ez egy év múlva már a giliszták tápláléka lesz.
Ott van igazságszolgáltatás nem úgy mint nálunk!
varirmag
Ott gyilkolt,ott ítéljék el ! Vagy adják ki Izraelnek ! Volt izraeli útlevele ! Akkor kettös állampolgár.Csak nehogy ide küldjék nekünk hogy aztán mi tartsuk el még öt is.
verőce21
Gyanúsak voltak ezek, amikor kínálták nekem a kinti "apartmanházat". :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.