A meditáció segít csökkenteni a szívroham és az agyi érkatasztrófa kockázatát. A legújabb kutatásból az derült ki, hogy a Beatles által a hippi-korszakban népszerűsített transzcendentális meditáció felére csökkentheti a szívroham valószínűségét.

Forrás: ezoterikus.hu
Feltöltő: jameska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@Nakimaga: Azért kaptunk tőlük talán mást is, ami lehet számodra újdonság. Kaptuk a Penny lane-t, a Taxman-t, a Let it be-t, és még sok más ilyesféle "silányságot".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@silber13: Szebbet jobban nem tudok nálad kívánni...csak ezzel kiegészíteni..
www.youtube.com/watch?v=kdrQ2YzHVzA
silber13
@Horizont: Alapvetően, mi ilyenek vagyunk...
verőce21
Nemcsak a meditáció a Beatles üzenete – mint a cikkben közvetlenül áll -, hanem egy új világnézet kialakulása is. A szeretetről/szerelemről szóltak ezek a dalok.

És az egyház mindig is félt az Antikrisztus eljövetelétől és egy új világrendtől! Pedig ez is megtörténhetett, erről is szól ez a bevezető cikk. Az egyházak közel kétezer éve "magyarázzák" tízezerféleképpen a feltámadást és mindig félnek attól, hogy ebből elege lesz egyszer az emberiségnek. Itt volt John Lennon egy „kézzelfogható” hús-vér ember, akit az egész világ ismert, megölték és ugyanúgy a szeretet és megbocsájtás erejét hirdette, mint az egyházak. Volt egy „kevésbé szerencsés” elszólása a „népszerűbbek vagyunk mint Jézus”, de „el tudnám képzelni”, hogy egyszer az Ő születésnapját (okt. 9.) fogja „szentként” ünnepelni az emberiség. És az egész világon egy az Isten, nem lesznek vallásháborúk!

(Még praktikusabb is lenne október 9-én ünnepelni az egész világon, mert a déli féltekén azért díszítik fel már nov. elején a karácsonyfákat, mert ilyenkorra a negyven fokos hőségben még fát díszíteni is nehezére esik az embereknek.) :)

Lehet, hogy egyszer a keresztények a „Mennyből az Angyal…” helyett azt énekelik, hogy „Mindenkinek szüksége van a szeretetre/szerelemre” ?

All You Need Is Love
www.youtube.com/watch?v=zLGWyfGk_LU
Kutyafüle
@Csizmás Kond: @silber13: @verőce21: Jó volt olvasni benneteket:)) ez a jutalmatok:))

John Lennon: IMAGINE
www.youtube.com/watch?v=XLgYAHHkPFs

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.