Európát is fenyegető „világháborúhoz” vezethet a Patriot rakéták Törökországba való telepítése – jelentette ki szombaton az iráni vezérkari főnök. Hasszán Firouzabadi az iráni egyetemi hírügynökség értesülése szerint azt mondta, megérti, hogy Ankara szeretné biztonságban érezni magát, de szerinte a rakéták telepítési tervét ennek ellenére fel kell adnia. Mint mondta, a tervezett rakétatelepítés nagyon veszélyes az emberiség, így Európa jövője szempontjából is. Irán továbbra is hűséges szövetségese Bassár el-Aszad szíriai elnöknek, aki ellen 21 hónapja tart a népfelkelés. A Patriot légvédelmi rakétaütegek telepítését Ankara novemberben kérte a NATO-tól, hogy a polgárháború sújtotta Szíriával határos vidékének biztonságát szavatolja. Az észak-atlanti szövetség december 4-én határozott arról, hogy eleget tesz a kérésnek. Leon Panetta amerikai védelmi miniszter pénteken hagyta jóvá két Patriot légvédelmi rakétaüteg, illetve az azt működtető amerikai személyzet Törökországba...

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Pilóta: Kérlek, meséld már el, hogy a tőled első kézből idézett cikkeket személy szerint te lájkolod, avagy létezik bérlájkolód? Mert felettébb furcsa a mindenkor megjelenő egy, azaz 1 darab " tetszik jelölésed...:-)))))
Pilóta
@silber13: 13:39
Tudod, nekem tetszik:-)
almosd
A fegyver kereskedelem még mindig jó üzlet ,az ilyen és ehhez hasonló zavargások és forradalmak csak gazdagítják a fegyvergyártókat.
Nakimaga
Csak egy a baj,a háború nem válogat,nem tesz különbséget !:)
Csizmás Kond
Az biztos hamarább lesz mint a világvége.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.