A szlovák belügyminiszter a magyar igazságügyi miniszternek küldött válaszában azt állítja a dunaszerdahelyi futballmérkőzésen történt rendőri beavatkozás összhangban van a szlovák törvényekkel, és nem a szlovák, magyar, cseh vagy más szurkolók ellen, hanem a huligánok ellen irányult - értesült az MTI szerdán.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: vsop
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hoppare
Itt van tőlünk Szlovákia egy köpésre, tehát gyakran megyek Szlovákiába. Engem még sosem ért semmilyen atrocitás, sosem vertek meg stb... semmi negatívum... sőt vállalkozni is tervezek Szlovákiában...
Koronix
sajnos nekem nincsenek ilyen jó tapasztalataim. többször is motoroztunk arrafelé és nem egyszer fodult elő, h kiköpdöstek az autóból, vizespalackot dobtak ránk vagy pl. egy autós elengedett minket, majd miután kiderült a rendszámunk visszaelőzött és elkezdett "viccből" leszorítgatni és beintegetni. inkább nem erőltetem őket, vannak másfelé is szép helyek.
Zwei
kellemes hely szerintem is szlovákia ... ott érdemes vállakozni is ... egy dinamikusan fejlődő ország ... nem véletlenül nézi ám slota sötét idiótáknak a pöcsödieket!!! ... jól is látja!:P ... csak biztatlak Hoppare, menj és vállalkozz ott:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.