A hazai balliberális értelmiségnek New York mellett Párizs a hit Mekkája. Klubrádiós nyelvre fordítva: „drágám, te hogy bírsz itt élni, akkor, amikor Párizsban is élhetnél?” Nos, érdekes, felettébb érdekes gigatüntetés helyszíne volt tegnap a gallok Mekkája. A szervezők szerint 800 000 ember tüntetett az azonos neműek házassága ellen. Óvodás olvasóinknak: az azonos nemű házaspár azt jelenti, hogy a gyerek nem azt gügyögi szüleinek, hogy „papa, mama”, hanem vagy azt, hogy „papa, papa” vagy azt, hogy „mama, mama”. Nem akarva a húrt tovább feszíteni, de fura pillanatokat élhet meg az a kisfiú vagy kislány, akire két szempár szegeződik aggódva, ha azt kiáltja, „papa”. A tüntetők egyforma, több százezer piros zászlót vittek. Rajta egyszerű fehér alakok. Egy anya, egy apa és két gyerek. (Balliberális nyelvre fordítva: a homogén házasság melletti kiállás nem jelenthet intoleranciát a családi másság – férfi, nő – elfogadásával szemben.)

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
"A tegnapi párizsi tüntetés még a siketeknek is áthallásos. A franciák azért tüntettek, ami a magyar Alaptörvényben is benne foglaltatik.

Hogy ezt a nyugati világot felvillanyozó felvonulást éppen a francia fővárosban tartották, nem mindennapos esemény. A szabadság, egyenlőség, testvériség és persze a példás demokrácia hazájában. Az európai hatszögletű mintakép szívében.

Nem csoda, hogy a hitgyülekezetes ATV és a rasszilag az előbbinél még homogénebb Klubrádió oly némaságot fogadott, mintha azt a csuka parancsára tette volna.

Konstatáljuk: balliberálisaink megapofont kaptak. Nyolcszázezren Párizsban a homoszexuálisok "házassága" ellen - újságírókkal együtt 250-en a DK-vel egy "rasszistának" bélyegzett cikk ellen Budapesten.

A mérleg rendesen megbillent."
verőce21
És még két nő "házaspár" sem mondhatja el,

"Drágám a maga gyereke és az én gyerekem veri a mi gyerekünket!! :)
Dr.luigilongo60
"Franciaország több városában tüntettek szombaton a kormány azon terve ellen, hogy legalizálják az azonos neműek házasságát. Párizsban a szervezők szerint kétszázezren, a rendőrség becslése alapján hetvenezren vonultak föl. "
Azért ez nem 800 ezer ugyi.
Párizs lakossága egyébként 2 millió.

Továbbá azt sem hinném, hogy ez bármilyen pofon is lenne a balliberálisoknak, csupán
a Barikád szeretné ezt.
silber13
@Dr.luigilongo60: Barikád? Mi az? Piha!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.