Soha nem látott gazdasági összeomlás előtt áll Zimbabwe! Az egykor virágzó afrikai állam kincstárában a közalkalmazottak kifizetése után mindössze 48 300 forintnyi összeg maradt, ami aligha elég a fennmaradáshoz. Az egyedülállóan sokkoló adatokat az ország pénzügyminisztere, Tendai Biti hozta nyilvánosságra egy sajtótájékoztatón, miután ellenőrizte az ország bankszámláját. A miniszter hozzátette: személyes anyagi helyzete is sokkal szívderítőbb, mint az országé, ám ez sem oldja meg a problémát.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
"A miniszter hozzátette: személyes anyagi helyzete is sokkal szívderítőbb," - most azért e mondat után csak tudják, hogy hol az ország pénze??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
a Pepita
@Zsoel: Részben egyet értek veled. Kiüldözték a képzett, tanult fehéreket, ennek csak összeomlás lehetett a következménye. Viszont. az ott élő őslakos feketék évszázadokig rabszolgák, páriák voltak a saját hazájukban, elképzelhető mennyi gyűlölet halmozódott fel bennük a fehérek ellen. Természetesen mint mindig, most is az ártatlanok bűnhődnek, az oda született fehérek és leszármazottaik. 3 generáció is rámegy, mire kiművelődik egy olyan fekete réteg, akik kormányozni tudják az országot.
Darthon1
Nálunk is ez lesz, ha elmennek a fehérek! :-((
Zsoel
@a Pepita: Attól, hogy a fehéreket gyűlölik, ők maguk még nem lesznek okosabbak... Azonkívül nem tudom, mi a jobb: elnyomottként élni egy virágzó országban, vagy szabadnak lenni egy döglődőben.
a Pepita
@Zsoel: Ha erre a kérdésre tudnánk a választ, akkor a következő közgazdasági Nobel díjat mi ketten kapnánk megosztva...:))
QQríkú
@Dr.luigilongo60: Arra de a fene tudja ezeket fejben tartani :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.