A rendőrségtől kért segítséget pénteken a romániai Országos Diszkriminációellenes Tanács (CNCD) annak az újfasiszta csoportnak az azonosításához, amely pénzjutalmat ígért minden roma nőnek, aki idén sterilizáltatja magát - közölte az MTI-vel Asztalos Csaba, a tanács elnöke. A héten számos román lap és tévécsatorna biztosított széles nyilvánosságot Romániában a magát Temesvári Autonóm Nacionalistáknak nevező csoport által közzétett internetes hirdetésnek, amelyben 300 lejes (20 ezer forintnak megfelelő) jutalmat kínáltak azoknak a bánsági roma nőknek, akik igazolják, hogy 2013 folyamán önkéntes meddővé tételi műtétnek vetették alá magukat.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
Találkoztam nálunk olyan "rafinált" megoldással, hogy kihozza a rokon gyereket az állami nevelésből, erre annyi támogatást kap, hogy ebből felnevelheti a saját 3 gyerekét.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
QQríkú
Napi statisztikai adat:
Egy roma család 3 gyereket nevel.
darwin
@QQríkú: Egy roma család!A másik roma család meg hatot!
QQríkú
@darwin: Ismered a statisztikát!
Itt húsz ott egy sem mindjárt csak tíz az átlag.
alfás
erre nem sajnálnék 100.000.ft-ot. és ennek a pénznek,valóban lenne látszatja.
Kutyafüle
Találkoztam nálunk olyan "rafinált" megoldással, hogy kihozza a rokon gyereket az állami nevelésből, erre annyi támogatást kap, hogy ebből felnevelheti a saját 3 gyerekét.
kerék
A cigók leszarják utódaikat, csak a pénz miatt szülik őket, amit magukra költenek.
Simán lehetne tenni ellene,mondjuk, hogy csak az kapjon segélyt akinek minimum 2 éves munkaviszonya van. ÉS csak 2 gyerek után!

De a születésszabályozást is be lehetne vezetni, mivel azok a gyerekek mind lopnak, rabolnak, azaz veszélyt jelentenek a társadalomra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.