Christopher Jordan Dorner három embert ölt meg február eleje óta, mert így akar elégtételt venni azért, hogy 2009-ben szerinte rasszista okokból eltávolították a rendőrségtől. Jelenleg is hajtóvadászat folyik ellene. A rendőrfőnök eközben elrendelte elbocsájtása körülményeinek újravizsgálását.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Amerikai krimikben is így tesznek, hogy befolyásolják a sorozatgyilkost. Ha filmről lenne szó, azt is mondhatnánk, hogy sablonos, mikor egy kirúgott volt alkalmazott bekattan, és elkezd gyilkolászni. De ez a valóság.
Dr. Felipe
@csikknorisz: 2009 ben rúgták ki és csak 2013 ban kattan be, azért ez fura. Itt valami más van a háttérben.
csikknorisz
@Dr. Felipe: Ki tudja. Eltarthat az egy ideig, mire olyan szintre jut, hogy gyilkoljon is. Vagy évekig tervezte. Halállistát is adott ki, első áldozata meg egy olyan rendőrtiszt lánya volt, aki egy fegyelmi eljárásban képviselte korábban.
noboza
Jellemző az amerikaiakra ,a jobb későn mint soha.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.