Töretlen lendülettel zajlik a honosítás, a kérelmek száma nem csökken, hetente mintegy négyezer igénylés érkezik - mondta Semjén Zsolt az Országgyűlés nemzeti összetartozás bizottsága előtti éves meghallgatásán kedden Budapesten.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
világlátó
Nekem erről csak az jut eszembe, hogy miért Semjén Zsolt találkozik az örmény, majd az izraeli főpappal? Az azeri baltás miatt nem ő a kompetens. Izraelben sem ő a megfelelő ember. Tegnap Hende most Semjén? Mi történik itt? Szerintem az örményeket is, az izraelieket is meg kell követni illetve nyugtatni. Az előbbiek államelnöke a vele folytatott exkluzív interjú stílusa, hangvétele, diplomatikus, ugyanakkor kategorikus megfogalmazásai alapján nem Semjén Zsolt lesz képes rendbe tenni. Az izraeli főrabbival
természetesen kedélyesen elbeszélgethet, de a nálunk elhatalmasodott zsidózás miatt Semjén úr már kevés. A hazai állami és egyházi első számú vezetés szükséges ahhoz, hogy feltárják a jelenség okait, jelenlegi megnyilvánulásait, sajnos elkerülhetetlen következményeit és közösen dolgozzák ki a tennivalókat a családi nevelésben, az iskolai oktatás-nevelésben, a hazai egyházak templomaiban, közösségeiben. A fékevesztett gyűlölet az emberek tömegeinél alap nélküli, mégis fogékonyak a gyűlölködő kinyilatkozásokra. A bűnös gondolatok döntő többsége a műveletlenségre vezethető vissza. A félig, vagy még annyirasem tájékozottak nagyon könnyen befolyásolhatók, különösen, ha minden bajuk eredendő okozói a zsidók. .Egy olyan városban, ahol Szálasi Ferenc dicsőitésére több ezer tagja volt a nyilaskeresztes pártnak, a nemzetvezető testvér még mindig a település díszpolgára, ahol ma már egyetlen izraelita vallású lakos sincs, felettébb érdekes, honnan és miből termelődik újjá a zsidógyűlöletés hogyan lehet az, hogy egy olyan személynek lehet hallgatósága, aki nemrég országos és határainkon túl is felháborodást váltott ki parlamenti ostoba gorombaságával, amire alaposan felkészült/felkészítették, majd félreértésnek nevezve " részéről lezártnak tekintette " durva provokációját. Úgy látszik valóban lezártnak tekinthető ez is, a baltás gyilkos is, holnap majd a HÖK -ös lista is, majd így tovább. A Semjén majd megmagyarázza. Sajnálatos, hogy országunkban márnincs súlya a tisztességnek sem a...
világlátó
A heti 4000 kérelem X 50 héttel = 200.000 kérelmező / +/- tízezer ide vagy oda /
Hozzáadjuk a pénzért magyar állampolgárságot kapott népességet
Mindez egyenlő a kivándorlókkal, az egyensúly tehát helyreállt.
soljanka
Arra is kitérhetne Semjén, hogy mennyi adó folyik be ezektől az új állampolgároktól, illetve mennyibe is kerül nekünk ez!
silber13
Meghívták vadászatokra a székely potentátok? Székelyek pénzén? Igaz Vityáék finanszírozzák...:-))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.