Semjén Zsolt szerdától négynapos látogatást tesz Izraelben és a Palesztin Hatóság területén, Betlehemben; a miniszterelnök-helyettes találkozik Jóna Mecger izraeli főrabbival is - tájékoztatta Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az MTI-t.

Semjén Zsolt ellátogat a jeruzsálemi Jad Vasem Múzeumba és koszorút helyez el a holokauszt áldozatainak emlékhelyén. A miniszterelnök-helyettes Jeruzsálemben felkeresi Fuád Tval latin és III. Theofilosz görög ortodox pátriárkát.

Gesztusértékű - áll a közleményben -, hogy Semjén Zsoltot néhány nappal megválasztása után fogadja Nurhan Manugjan, Jeruzsálem új örmény pátriárkája.

A miniszterelnök-helyettes Betlehemben találkozik helyi és országos palesztin vezetőkkel, valamint állami kitüntetéseket nyújt át azoknak, akik a kétoldalú kapcsolatokban kiemelkedő érdemeket szereztek.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Csak csendben kérdem, ki is a zsidósegg nyaló?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@Pálinkafőző Rézüst: Sajna peszimista vagyok, mert qrvára nincs olyan szerencsénk, hogy egy szem rakéta arra tévedjen amerre ez nagy orrú járkál.
Mobil123
@Pálinkafőző Rézüst: Most mé tuningulod a lelkivilágom fel:-))) Most majd nem fogok tudni aludni az izgalomtól, hogy oda ér a rakéta vagy nem! :-))
Pálinkafőző Rézüst
@Mobil123: reméljük, hogy jó kezekben van a távirányító...:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.