Meghalt Hugo Chavez venezuelai elnök - közölte Nicolas Maduro, a dél-amerikai ország alelnöke.

Hugo Chavez 58 éves volt, 1999. február 2. óta Venezuela elnöke. Két éve közismerten rákbetegségben szenvedett, több alkalommal kezelték Kubában. Egy ideje napvilágot láttak olyan hírek, miszerint orvosaitól már csak fájdalomcsillapítót kap, bár az ország tájékoztatási minisztere még egy tegnapi hírben is cáfolta, hogy Chavez a halálán lenne.

Meghalt Hugo Chavez

Ennek ellenére a venezuelai kormány ma már válságtanácskozásra hívta a kabinetet, a hadsereg parancsnokait és a tartományi kormányzókat, ahol az alelnök arról beszélt: az ország "történelmi ellenségei" okozták Chavez rákbetegségét, aminek bizonyítására tudományos bizottságot fognak felkérni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Venezuelában környezetszennyezésre és a dolgozók kizsákmányolására hivatkozva államosították az amerikai Owens-Illinois üvegipari társaság leányvállalatát.

Venezuelában Hugo Chávez elnök rendeletére államosították az ország legnagyobb, magánkézben lévő acélipari cégét.

Államosított a venezuelai bankfelügyelet három kereskedelmi bankot, mert állítása szerint különböző adminisztratív szabálytalanságok nehéz pénzügyi helyzetbe sodorták az intézményeket.

Hugo Chávez "beintett" a Világbanknak
Venezuela nem fogja elismerni a Világbank döntőbíróságának határozatait - közölte Hugo Chávez venezuelai elnök.

...
moszkvatér
A hugó még ki sem hült , már ment az usa üzenet reméljük jó kapcsolatokat fogunk ápolni stb .. Ott az olaj . Megy a nyaligátor .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.