Az ua-reporter.com című ungvári hírportál szerint az ukrán Szabadság párt tagjai szerveztek "fasiszta akciót" az elmúlt hét végén Ungváron, A magyarok - kutyák! jelszóval.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kerék
@Proli: Hát amit az iskolákban tanítanak (történelemből) az nagyon ritkán fedi a valóságot.
Jó példa erre Wass Albert, akit egyesek fasisztának állítanak be, pedig ősei híres Magyarok voltak, nagyszerű verseket írt stb.
Visszatérve, orbánnak nem ártana megkérdezni, hogy az ukránoknak most mi bajuk van...szerintem nem kapna egyenes választ.
Proli
@kerék: Orbán ma tanította a világot:
"Mi egy olyan országot építettünk fel Európa közepén amely példa lehet a világ számára!"
Ő inkább ne menjen oda, ne ártson azon honfitársainknak, akiket a történelem vihara ott marasztalt, miközben a kerítésfolyamatosan rohangált!

Próbálkoztam Vass Alberttel, de nekem nem jött be.
Én leragadtam Moldova, Örkény, Csurka műveinél, ja és Bulgakovnál!
aborisz
@Proli: Ízlések és pofonok!! Moldova könyvekböl majdnem meg van a sorozat !Annak idején 90es években a vonaton sok könyvét elolvastam. Amit a nyugati aluljáróban vettem !! Vass Albertet megszerettem pedig nem is olyan régen ismerem!! Az egyik ilyen verse Adjátok vissza hegyeinket!
Dr. Felipe
@kerék: De az ukrán általános iskolások nem is flangálnak "ukrán kokárdával" a kabátjukon magyar területen. Az ukrán nacionalisták csak a kokárdát tépték le róluk mert azt tudomásul kell venni mindenkinek hogy Ungvár már nem magyar terület hanem ukrán terület és ott ők mondják meg hogy mit lehet viselni és mit nem. Magyar kokárdát nem lehet viselni. Ennyi.
kerék
@Dr. Felipe: Ez helytelen hozzáállás. Nézd meg az amerikaiakat, ruhájukon hordják nemzetük zászlóját, mégsem szólják le őket. Ha akarnám,mindenhova felvehetném a kokárdát, mert büszke vagyok a hazámra, tőlem vegyék fel az ukránok is az ukrán zászlót. Nehogy már ne merjem felvenni a kokárdát, ha ez így lenne, az egész országunk nem érne semmit.
Kár, pedig apai ágon őseim Ungvárról származnak...
Dr. Felipe
@kerék: Hát jó én egyetértek veled de ezt majd az ukrán nacionalistáknak is meséld el hogy Amerikában hogy mennek a dolgok mikor szembe jönnek veled az utcán és látják hogy fel vagy kokárdázva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.