Észak-Korea kedden bejelentette, hogy harckészültségbe helyezte hadászati rakétáinak és nagy hatótávolságú tüzérségi fegyvereinek egységeit, és parancsot adott arra, hogy ezek az Egyesült Államok Guam szigeti és hawaii támaszpontjait, valamint az ország kontinentális területét vegyék célba. A lépést feltehetőleg az váltotta ki, hogy a dél-koreai hadsereggel közösen tartott hadgyakorlat keretében az amerikai erők - Phenjan figyelmeztetése ellenére - újabb berepüléseket hajtottak végre bombázó gépekkel az észak-koreai területek közelében. Észak-Korea korábban atomtámadással fenyegette meg az Egyesült Államokat és Dél-Koreát, noha szakértők szerint nem rendelkezik olyan technológiával, amelynek segítségével atomcsapást tudna mérni az amerikai kontinens ellen.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Nekem a 150 000 amerikai hadifogoly tetszik. Ez olyan, mint az egymillió munkahely teremtése...:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiskutyauto
Az pedig hogy esetleg egy USA illetve NATO válaszcsapás ill harci cselekmény hatására, É. Korea oldalán beszállna egy eszkalált háborúba mondjuk Kína vagy az oroszok, vagy más nagyobb hadseregű ország, akik rühellik az euroatlanti tengelyt (pl Pakisztán, Indonézia, India vagy Irán) ugyan nem kizárt, de ilyen jellegű háborúnak, Korea nélkül is van nagy esélye az utóbbi évtizedekben... De ezek az országok is kezdenek észre térni és többre tartják a jóléti fejlődést, mint különféle ködös ideológiák alapján háborúzni. Belátják hogy a világuralmi ill nagyhatalmi törekvés manapság már nem annyira divatos, mondhatni ráébred mindenki hogy örültség és a fejlett országokkal USA val ésatöbbisvel SOKKAL OKOSABB DOLOG EGYÜTTMŰKÖDNI, barátkozni üzeletlgetni, mint háborúzni... Hiszen nem kell sok ész hozzá, mi jobb, egy kétes kimenetelű háború után, akár győztünk, akár vesztettünk ülni a rom és hulla hegyeken és merengeni azon, már ha egyáltalán túléltük, hogy valójában mi értelme is volt ennek. Vagy a képzelt nagy ellenséggel inkább próbálni beszélgetni és összefogni és a romok és hullák helyett esetleg jobban élő, egyre elégedettebb és boldogabb emberek mosolyában gyönyörködni, szép házakat, jó kocsikat, kiépített fejlett infrastruktúrát nézegetni...
miazavalami
@kerék: Most járok a 10 percnél. Nagyjából arról van szó , hogy az egyesült államok már korábban számított egy ilyen terror cselekményre. Ráadásul aznap alig volt légvédelem ,mert gyakorlatoztak... ?
miazavalami
@kerék: A történtek a kormány érdekeit szolgálták... Hm!
gabrella
A kisegér borzolgatja az oroszlán bajszát mikor alszik. Levegőt venni sem lesz idejük.
silber13
É
Eza ferdeszemű hájtömeg belerúg a földön heverő oroszlánba, pedig az nem döglött, csak alszik!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.