Különös interjút adott a Time magazinnak Joe Biden amerikai elnök, melyben az ukrajnai béke megkötéséről beszélt, Orbánt és Putyint pedig „más világvezető”-ként említette.

Érdekes interjút adott a Time magazinnak Joe Biden. Az amerikai elnök a lapban részletezte, mi lesz lényeges az ukrajnai béke megkötésekor: a cél, hogy Oroszország soha ne szállhassa meg Ukrajnát. Ez viszont nem feltétlenül jelenti, hogy Ukrajnának NATO-tagnak kell lennie – írta a mandinder.hu a Time cikke alapján.

Az én demokráciám és az ő demokráciájuk a tét. És nevezzenek engem más világvezetőnek, mint Orbán és Putyin, akik szerint Trumpnak kell a világ vezetőjének lenni az Amerikai Egyesült Államokban

- fogalmazott a Time magazinban Joe Biden.

Világvezetőnek nevezte Orbán Viktort Joe Biden

Érdekes interjút adott Joe Biden a Time magazinnak – Fotó: Youtube

Az amerikai elnök egyébként két észrevételét is kiemelte az orosz-ukrán háborúval kapcsolatban.

Az egyik, mint mondta, hogy Európa már most is több pénzt adott a megtámadott országnak, mint az Egyesült Államok. Biden második lényeges dologként azt nevezte meg, hogy amikor korábban még alelnökként járt Ukrajnában, maga is meggyőződött arról, hogy az ország mennyire korrupt – írta a mandinder.hu a Time cikke alapján.

Fotó: Youtube

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Nem teljesen ezt mondta amit a címben a Propi írt. Eszem megáll.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jáger laszló
A világ vezetői is tudnak néha,gyakran baromságokat beszélni!
Ezen én már nem lepődök +!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Őrnagy
@jáger laszló: A Bidé csak egy ócska báb, aki időnként azt se tudja hol van és minek! Mások irányítják az USA-t a háttérből! Még csak nem is Soros György, hanem akik mögötte lepulnak! Soros is csak egy végrehajtó egy kiterjedt hálózattal, amihez az arcát és a nevét adja, amit azok nem kívánnak bevállalni, akik a háttérben a szart felkavarják és szétkenik!
Peller Anikó
@Órnagy: Szerencsénkre egy román havasokból gyütt kecskepásztorunk mindent tud.

Csak rosszul.
Peller Anikó
Timothy Garton Ash: Orbán Viktor aggasztó irányba vezeti Magyarországot.

"'"Orbán azt mutatja meg, hogy létrejöhet egy hibrid rezsim, amely már nem igazi demokrácia, hanem egy választási önkényuralmi rendszer, amely a Nyugat, Kína, Oroszország és más nagyhatalmak közötti hintapolitikát folytat, miközben az EU teljes jogú tagállama. És ez rendkívül aggasztó."'"

www.msn.com/hu-hu/hirek/other/timothy-garton-ash-orb%C3%A1n-viktor-ebbe-az-ir%C3%A1nyba-vezeti-magyarorsz%C3%A1got/ar-BB1nSVDE
Pálinkás Pál
ez a cím erős csúsztatás...propi, azért nem kéne ennyire leadni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.