„A nukleáris fegyveres erők a nemzet életét jelentik, és mindaddig nem szabad megválni tőlük, amíg az imperialisták és az atomfenyegetés léteznek a Földön” – jelentette ki a KCNA hivatalos hírügynökség közlése szerint Kim egy nappal a phenjani parlament tervezett ülése előtt, és egy nappal azután, hogy Észak-Korea kihirdette a hadiállapotot Dél-Koreával szemben. A munkáspárt lapja vasárnap közölte, hogy háború esetén a Japánban lévő amerikai katonai támaszpontokat is célba veszik. A japán kormány szóvivője erre úgy reagált: Észak-Korea agresszív provokációja megbocsáthatatlan. Kim hozzátette, hogy az ország az atomarzenál fejlesztésével párhuzamosan erőfeszítéseket tesz a gazdaság fellendítésére. Megismételte a lakossághoz intézett azon felhívását, miszerint fejleszteni kell a mezőgazdaságot és a könnyűipart, és Észak-Koreának „gazdasági hatalommá” kell válnia, jobb életszínvonalat kell elérnie.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

scandináv
"Észak-Koreának „gazdasági hatalommá” kell válnia, jobb életszínvonalat kell elérnie"...na ja :d
csa-csa
scandináv!
tegyék azt! CSAK BÉKÉBEN!!!
zipper
Talán nem mondok újat azzal, hogy Észak_Korea alkotmányából kikerült az összes "kommunista" jelző !
Frankón, ez igaz ! Helyette - és most figyelj - betették a "forradalmi" megfogalmazást !

Khm...khm...khm...
moszkvatér
figyeljétek meg ez a főbarom fog olyat tenni amit nem kéne .
moszkvatér
És senki nem szól neki hogy fejezze be . Putyin se .
moszkvatér
Én moszkvatér Alias Horváth-Kiss Balázs )most innen a propeller.hu -ról felszólitom kim yong un-t hogy un -juk és ne fenyegesse atommal sem USA -t Sem Dél Koreát. ! köszönjük !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.