Észak-Koreának azért van szüksége nukleáris fegyverekre, hogy megvédje a szuverenitását - mondta Kim Dzsong Un, aki szerint Amerika fegyverkezési versenyre akarja kényszeríteni az országot.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SLAakku
...a Svájcban tanult Kim Dzsong Un leváltotta a hadsereg főparancsnokát és a miniszterelnököt is, utóbbi helyére pedig egy közgazdászt nevezett ki.

"...a hétköznapi élet a szokott mederben folyik, nem láttunk katonai felvonulásokat, vagy hasonlókat. Éppen az ottani halottak napja alkalmával voltunk kint: az emberek urnákban kihozták a hozzátartozóik hamvait, kirakták méllé a fényképeiket, és pálinkát töltöttek nekik. Zavartalanul folytathattuk a munkánkat is, és az ilyenkor szokásos programok szintén rendben lezajlottak: voltunk cirkuszi előadáson és delfin show-ban."
csegala
Na! Ennek is ugyan olyan üldözési mániája van, mint Orbánnak. Őt is mindenki támadja. Ez úgy látom, hogy olyan diktátori betegség.
silber13
Fegyverkezési verseny. Na, akkor Amerika ne is erölköjön, semmi esélye sincs!:-)))))))))))
SLAakku
@silber13: Fegyverkezési verseny? "...a hétköznapi élet a szokott mederben folyik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.