A megszokottnál lassabban közlekednek a vonatok egyes pályaszakaszokon a hétvégétől Japánban, hogy az utasok meg tudják csodálni a síneket szegélyező, virágba borult cseresznyefákat. A kelet-japán vasúttársaság (JR Higasi Nippon) közlése szerint az ország északkeleti részén található Mijagi prefektúrában a szerelvények egyes szakaszokon az átlagosnak a felére csökkentik sebességüket.

Forrás: kuruc.info
Feltöltő: Dr plágium
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
Én is megnézném nagyon szívesen. De eddig csak porcelánokon láttam japán cseresznyefát. Gyönyörűek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
@Kutyafüle: Érdekes, hogy erre a kurucinfós hírre nem sokan ugranak :-))
Kutyafüle
@Dr plágium: Én is vagy kétszer megnéztem, hogy onnan van -e? Szokatlan romantika a Kuructól :))
Dr plágium
@Kutyafüle: Igen, azért tettem fel. Milyen jó lehet a vonat ablakából nézni a rózsaszínű felhőket :-)) persze még jobb lenne a fa alatt pihenni :-)
Kutyafüle
@Dr plágium: Megnéztem a képeket, eddig fel sem tűnt nekem, hogy van fehér és van rózsaszínű cseri virág. Ilyen pagodás virágos képet láttam már, akkor is tetszett.
Azt mondod a fa alatt megpihenni? Az jó lenne. És nézni a felhőket, milyen alakban úsznak az égen?Hú de romantikus szombatunk van. Hála a Kurucinfónak:))
Ariana
Azért nem csalódtam a kurucos kommentelőkben, már rögtön az első hozzászólásban sikerült a cseresznyevirágzástól eljutni a zsidókig.
lemma
ez a kedvesség annyira japán !!! a mindennapi szépség csodálatára egy kis figyelmet szentelni !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.