Bálba volt hivatalos a magyar főkonzul a Baden-Württemberg tartománybeli Gerlingenben. A bál azóta is áll - az egyik helyettese ment oda, és botrányt csinált, amit valószínűleg nem úszunk meg diplomáciai bonyodalmak nélkül - számolt be a 168 óra. A lap cikke szerint ráadásul nem valamiféle kisvárosi összejövetelről van szó, hanem a németországi svábok országos báljáról, amelyre Németh Zsolt államtitkárt, Tata küldöttségét és a magyar főkonzult hívták meg. Utóbbi nem ért rá, ezért helyette az egyik konzul, Chiovini Rita mondott helyette köszöntőt. A magyar diplomata beszéde azonban cseppet sem volt diplomatikus: a házigazda város polgármesterét azzal köszöntötte, hogy korábbi tettei szerinte "nem méltóak a német-magyar kapcsolatokhoz, a két ország embereihez". Gerlingen független polgármestere, Georg Brenner ugyanis nemrégiben élesen bírálta a magyarországi politikai helyzetet, és nem vette át a Magyar Érdemrend tisztikeresztjét, mondván: nem kíván egy szintre kerülni olyanokkal,...

Forrás: stop.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
Ugye, mondom én, hogy az intelligencia nem a magas beosztás,
meg az ecserin vett diploma velejárója...:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kedwes
@amaramaistanna: Bocsáss meg, de olyan fogalmakat használsz amiket a mai vezetésünk nem ismer.
kedwes
@silber13: Gondolod, velük finomabb lesz?
Dr. Felipe
Zorbánc emberei: Magyar konzumnő botránya Németországban a sváb bálon.
darwin
@silber13: Ajándékozgatol?Ekkora bukfenc után diplomatának ?A putrisorra.
silber13
@darwin: Hát azért némely mongol pusztán, jurtában...:-))))))
silber13
@darwin: Jóvanna! Mennyen a putrisorra putrisodni, esetleg a jurtákba jurtulni. Mindkettőre megérett mán régről...A jurtákban meg komiszul kumiszolhat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.