Ufológusok és a rejtélyek kedvelői jöttek össze a minap a National Press Clubban, a Fehér Háztól nem messze, hogy elmondják az ufókkal kapcsolatos nézeteiket, tanulságokat. A társaság célja a mostani összejövetellel ugyanaz, mint amikor 2011-ben 50 ezer aláírással alátámasztott petíciót adtak át Barack Obamának, amelyben azt kérték tőle, “hivatalosan ismerje el, hogy a földönkívüliek kapcsolatban állnak az emberi fajjal.”

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
Ki nem sz@rja le,hogy Obama elismeri vagy nem az ufók létezését ,nélküle is itt voltak eddig is !
SwordFish
I@Nakimaga: Itt vannak évezredek óta. Az Annunakik a sumér legendákban, is földönkívűliek voltak. És a teremtéstörténetekbe, az "Istenek" is azok voltak.

Mahábharáta repülő szerkezetekről írt, a vimánákról. A Hun eredetmonda szerint a Szíriuszról jött ősanya leszármazottai a hun törzsszövetség törzsei. A dogonok szerint a Szíriusz-B-ről jött kététű nagyfejű lények, a Nommók voltak az Isteneik , akik átadták a tudást nekik és a bolygójuk neve Amma állítólag.

Az aztékok hittek Quetzalcoatl visszatérésében , aki szárnyas isten volt, mert "repült", vagyis egy földönkívűli űrhajós lehetett. A tollaskígyó elnevezés arra utalhat, hogy hüllő
lehetett nagy pikkelyekkel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.