A helyi hatóságok döntésének értelmében nem dolgozhat tovább Új-Zélandon egy túlsúlyos dél-afrikai szakács, mert túlságosan nagy egészségügyi kockázatot jelent a szigetországnak. A 130 kilogrammos Albert Buitenhuis 2007-ben költözött Christchurch-be. Munkavállalási engedélyét eddig minden évben meghosszabbították, most azonban elutasították, arra hivatkozva, hogy "nincs az elfogadható egészségügyi normáknak megfelelő állapotban".

Forrás: inforadio.hu
Feltöltő: Mákos Csiga
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tootsy
@Mákos Csiga: Jovanna, itt vagyok ma',... Szoval, ez sajnos mar elkepzelheto itt is, mert evrol evre szigorodik minden bevandorlassal kapcsolatos eloiras, igy az egeszsegugyi is. Ennel a szegeny hapsinal mas lehetett a problema, mert lehet, hogy ugyan fogyott 30 kilot, de kozben valoban sokat kell kolteni ra mar kialakult magasvernyomas, vagy cukorbetegseg, vagy hasonlo miatt. A 30 kilos fogyas orvendetes, de az itteni hatosagokat a vilagon semmi sem hatja meg, es ha korrumpalni probalna valaki oket, 48 oran belul kivul talalhatna magat Uj-Zelandon ugy, hogy soha nem is johetne vissza ide. Sajnos, en olvastam az eredeti cikket is: a deportalas var rajuk, ami azt jelenti, hogy az altaluk kivalasztott holmival egyutt 48 oran belul egy repterre kiseri oket az Immigration Service embere, es el kell hagyniuk az orszagot. A budos eletbe tobbet nem kapnak munkat itt, meg akkor sem, ha Albert 60 kilosra fogyna, ami viszont egy szakacsnal rendkivul negativ reklam...:o(( Sajnalom oket, ket elet tort ossze megint. Az itt elo szamoan-ok, fidji indianok, egyeb Polineziai bevandorlok 200 kilonal kezdodnek, de veluk kulon megallapodasa van az ujzelandi bevandorlasi hivatalnak. Uj-Zeland a vilagon az elso 10-ben van a tulsulyt illetoen...
varrólány
Én még cingár szakácsot nem igazán láttam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.