Vlagyimir Putyin orosz államfő a szentpétervári G20-ülésen pénteken kijelentette: a szíriai vegyi támadás a felkelők provokációja volt, amellyel a nyugati hatalmak intervencióját kívánták elérni. Putyin leszögezte: Oroszország Szíriát segíti majd egy esetleges katonai intervenció esetén.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: SwordFish
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiskutyauto
Ezzel egy személyben döntött a világháború kitöréséről...
SwordFish
@kiskutyauto: Ide figyelj, te szerencsétlen ! A világháborút az elmebeteg, az izraeli vezetés seggét nyaló amerikai szabadkőműves kormányzat akarja , mindezt az olajdollár fenntartása érdekében. Putyin nem akar világháborút, éppen megakadályozni akarja!

Persze , nem csoda, hogy nem látod át, hiszen a balliberális HVG nagyban nyomja a mantrát a szíriai elleni háború igazságosságáról és napi szinten hazudnak főnökeik megbízásából rendületlenűl és amikor a Jobbik ki merte mondani az igazat, hányást
emlegettek velük kapcsolatban és azt hazudozták, hogy a Jobbik szereti az elgázosított gyerekeket. Ilyenek ők és te ilyeneknek csápolsz.
kiskutyauto
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
silber13
@SwordFish: @kiskutyauto: Szíveskedjetek a lepénylesőtöket bevarrni, ha ilyen alpáriak vagytok!
Polygoner
Ez így igaz! A vegyi támadás, egy Irakban már elsütött casus belli!
A Föld, ma egyetlen agresszív állama, azaz az állami terror állama az USA, s mögötte a fekete félvér bakegér kis tesói az indikátorok!
SwordFish
@kiskutyauto: Nem én vagyok agyhalott, én gondolkodok és átlátom, mi történik. Te vagy az , aki benyalja a liberális uszító háborús propagandát. És náci sem vagyok, csak mert kimondom az igazat ! >:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok