Ilyen bizarr történet nincs még egy. Phil Bailey és nagymamája egymásba szerettek. Pearl négy évvel ezelőtt találkozott először unokájával, miután az lenyomozta, hogy merre lehet az idős hölgy. Az asszony 18 évesen esett teherbe, hajadon volt, és szülei szigorú katolikus nevelése miatt örökbe kellett adnia Lynette lányát. Később férjhez ment, de nem született több gyermeke. Mikor Lynette meghalt, Phil felkutatta a nagymamáját. A furcsa páros – aki vérfertőzés miatt akár börtönben is kerülhet – állítólag azonnal egymásba szeretett és szeretők lettek.

Forrás: kiskegyed.hu
Feltöltő: Dr plágium
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Tényleg bizarr történet- ha igaz- de nem közös a gyerek, csak közösen nevelik! Nem mindegy hogy idd ki a bilit vagy vidd ki a bilit :)
martinpalermo
Rosszul írták nem két k-val-- csak szimplán így sok-már a hülyeség!
lenhardtibolya
Ezek tényleg nem normálisak! (De ki az, aki valóban normális?)
mariaberta
Hát kíváncsi kacsa vagyok, ezt hogy csinálták?
mariaberta
Már tudom, mert elolvastam a cikket. -Előbb kellett volna - Hát elég bizarr. Már a korkülönbség is sokkoló, de hogy még nagymama és unoka?Erre lehet mondani : Szodoma és Gomora?
A Tündik bündije
Fene a gusztusukat...
De az első mondattal nem értek egyet. "Ilyen bizarr történet nincs még egy." Ugyan! Nézzenek szét mondjuk Hétes telepen...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.